Matthew Vaughn says “Ryan Reynolds and Hugh Jackman will save the Marvel universe” after watching “Deadpool 3”

Matthew Vaughn says “Ryan Reynolds and Hugh Jackman will save the Marvel universe” after watching “Deadpool 3”

Bu belki “Deadpool 3” için ilk inceleme olmayabilir, ama neredeyse öyle. Yönetmen Matthew Vaughn, bu günlerde “Argyle” filminin prömiyeri nedeniyle turneye çıktı ve Marvel evreni hakkında sorulan sorulara cevap verirken Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın rol aldığı filmi bir şeyler gördüğünü itiraf etti.

“X-Men: First Class” ve “Kingsman” filmlerinden sonra süper kahraman filmlerine girdikten sonra Vaughn, bu tür bir filmlere büyük önem veriyor ve “Deadpool 3” hakkındaki sözleri sevindirici:

Deadpool’un ve Wolverine’in veya Wolverine’in ve Deadpool’un karşı karşıya gelmesi hakkında bildiğim birkaç şey, Ryan ve Hugh bu konuda tartışıyorlar, şu anda bu konuşurken kimin önce olacağını. Bildiğim kadarıyla, bu olağanüstü. Herkesi heyecanlandıracak. Marvel evreni bir ivme kazanacak ve onu tekrar hayata döndürecekler. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın tüm Marvel evrenini kurtaracağını düşünüyorum. X-Men hayranı olarak süper kahraman filmlerinin olması gerektiği gibi iyi olmasını istiyorum ve ben buna seviniyorum.

Kuşkusuz, Matthew Vaughn’ın haklı olmasını ummak dışında, Jonathan Majors skandalı, “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” ve “Captain Marvel 2” filmlerinin başarısızlığı nedeniyle Marvel Sinematik Evreni birkaç yıldır gerilemede ve geliştirme aşamasındaki tüm filmler ertelendi.

“Deadpool 3” filmi 26 Temmuz 2024’te vizyona girecek.