Medieval Dynasty'nin Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Medieval Dynasty'nin Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

 Toplitz Productions ve Render Cube'ın ortaklaşa geliştirdikleri RPG oyunu Medieval Dynasty, ilk olarak Nisan ayında çıkacağı duyurulmuştu. Şuan için yalnızca PC platformu için geliştirilen oyun geçtiğimiz günlerde erken erişime açılmıştı. 

 17 Eylül tarihinde erken erişim ile oyunseverlere sunulan RPG oyunu Medieval Dynasty'nin yüksek grafikteki ekran görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan ekran görüntüleri yüksek donanımlı bir bilgisayar yardımıyla alınsa da oyunun grafikleri heyecan verici durumda. Kendi köyümüzü kuracağımız, avlanacağımız ve köyümüzü genişleteceğimiz Medieval Dynasty, yayınlanan grafikeri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Steam oyun hakkında: 

Orta Çağın başlarında Avrupa… Soylular ve rahiplerin hüküm sürdüğü ve uluslar arasındaki ticaret ile refahın yanı sıra kıskançlığın, güvensizliğin ve aç gözlülüğün geldiği zamanlar… Askeri çatışmalar her yerde görülüyor ve tüm kıtalar değişiyor.

Medieval Dynasty'de savaştan kaçan ve kendi kaderini çizmek isteyen genç bir adamı kontrol ediyorsun. Yalnız, tecrübesiz ve zavallı biri olarak pek çok yetenekte ustalaşacaksın, kurduğun topluluğun lideri olacaksın ve gelecek nesillerde de devam edecek refah düzeyi yüksek bir hanedanlığın kurucusu olacaksın.
Yemek bulmak için avlanırken vahşi hayvanlarla karşı kendini savunmak, kaynak toplamak ve ekipman üretmek, ev inşa etmek ve tüm bu sürece katkıda bulunacak bir aile kurarak sıfırdan yeni bir köy oluşturmak gibi çeşitli oyun türlerini içinde bulunduran eşsiz bir oynayış deneyimi seni bekliyor. Kendi mirasını oluşturmak için mücadele verirken zorlu kış şartları ve beklenmedik olaylar yeteneklerini ve ustalığını sınayacak.

Ana bölümlerden ilerlemeyi seçerek, görev akışını deneyimleyebilir veya yalnızca etrafta dolaşarak devasa orta çağ dünyasını keşfe çıkabilirsin. Ancak gezerken dikkatli ol çünkü etrafta bulunan kurtlar ve ayılar tadına bakmak isteyebilir… Hayatta kalmana yardımcı olacak avlanma, çiftçilik ve kendine bir ev inşa etme gibi mümkün olduğunca basit görevlerle macerana başla. Aile kur ve bir vâris belirle. Diğerlerini seninle yaşamaya ve senin için çalışmaya ikna et, yerleşim yerini canlı bir köy hâline getirmek için çeşitli binalar inşa et ve son olarak nesiller boyunca hüküm sürecek güçlü bir hanedanlık yarat.