Medya: Erken erişimin başlamasından sonra Suicide Squad için para iadesi arama talepleri %791 arttı

Medya: Erken erişimin başlamasından sonra Suicide Squad için para iadesi arama talepleri %791 arttı

Rocksteady’nin efsanevi stüdyosu tarafından geliştirilen ve Batman Arkham serisi ile tanınan Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu bu hafta erken erişimde piyasaya sürüldü.

Oyun, duyurulduğu andan itibaren birçok tartışmaya yol açtı. Oyunun sunumundan önce oynanış ve hikaye parçalarının sızdırılmasıyla şüphecilik arttı ve hayranların oyunun hedeflerini tekrar sorgulamalarına neden oldu. Daha sonra IGN ve diğer büyük yayınlar oyunun bir ön incelemesini yayınladı ve genellikle olumsuz bir şekilde, neredeyse tek bir ses olarak. “Beğenmedik” dedi IGN temsilcileri, bu da Warner Bros tarafından press kopyalarına erişimi engellendi.

Oyunun erken erişimi bir dizi sorunla başladı ve oyun sunucuları birkaç kez tamamen devre dışı bırakıldı. Erken erişim için Suicide Squad: To Kill the Justice League Deluxe Edition satın almalısınız, bu ise 100 dolar oldu ve bu kadar yüksek bir fiyata Deluxe Edition avantajı uzun süren teknik bakım sebebiyle artık mevcut değil. Daha da kötüsü, erken erişimin bir hatası, oyunun sonunu tamamen sızdırmış gibi görünüyor ve kullanıcılar oldukça memnuniyetsizdi.

Windows Central tarafından belirtildiği üzere, analiz şirketi McLuck’ın yaptığı açıklamaya göre, Suicide Squad’ın hatalı başlatılması, tüm bu aksaklıklardan sonra “Suicide Squad için iade isteklerinde %791’lik bir artışa neden oldu.”

PS5, Xbox Series X/S ve PC’nin standart sürümleri için 2 Şubat’ta oyun kullanılabilir olacak.