Medya: Scarlett Johansson, “Jurassic Park” serisinin sonraki bölümünde rol için görüşmeler yapıyor

Medya: Scarlett Johansson, “Jurassic Park” serisinin sonraki bölümünde rol için görüşmeler yapıyor

Scarlett Johansson, The Hollywood Reporter’a göre yakında çekilecek olan “Dünya’nın Jurassic Dönemi” filminde rol almak için görüşmelerde bulunuyor.

Haber bize, Kara Dul karakterini oynayan oyuncunun, Gareth Edwards’ın yönettiği ve David Koepp’in senaryosunu yazdığı dinozorlar hakkında bir filmde başrolü oynayabileceğini söylüyor. Universal Pictures’ın film hakkında hikayeden ve diğer oyuncu kadrosundan henüz ayrıntılar açıklamadı.

Johansson’un “Dünya’nın Jurassic Dönemi” filmindeki karakteri hakkında henüz bir şey bilinmiyor. Aktris, hala Marvel sinematik evreninde on yıllık bir çalışmadan sonra kendine geliyor, ancak Kara Dul rolüne yakında geri döneceği görünmüyor. Nisan 2023’te, kahraman rolüne son verdiğini belirtti ve Kasım ayında bu ayrılığı bir kez daha doğruladı.

Edwards, aynı zamanda büyük bütçeli filmlerden yabancı değildir. Yönetmen, 2014 yılında Legendary için devasa bir film olan “Godzilla”yı çekmiş ve 2016 yılında “Uzak Uzak Bir Galakside” yer alan “Rogue One: A Star Wars Story” adlı ön hikayeyi çekmiştir. Son tiyatro prömiyeri, yapay zeka odaklı bilim kurgu epik film olan geçen yılın “Mühendis”i oldu.

İsmi henüz açıklanmayan “Dünya’nın Jurassic Dönemi” filmi 2 Temmuz 2025 tarihine yaklaşıyor. Ancak bu tarihten önce yapılacak çok şey var. Rapor, geçen hafta görüşmelerinin bilinmesinin ardından Edwards’ın gerçekten filminde yer alacağını belirtse de, Johansson’ın katılımı henüz garanti değil.