Tom Henderson, Assassin’s Creed Red oyun motoru, üs inşaası, savaşlar ve daha fazlası hakkında ayrıntıları ortaya çıkardı

Tom Henderson, Assassin’s Creed Red oyun motoru, üs inşaası, savaşlar ve daha fazlası hakkında ayrıntıları ortaya çıkardı

Assassin’s Creed Red — bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya çıkacak olan bir sonraki ana Assassin’s Creed oyunudur. Resmi olarak şimdilik pek bir şey bilinmiyor, sadece oyunun feodal Japonya’da geçeceği ve Infinity merkezine bağlı olacağı biliniyor – Assassin’s Creed serisinin gelecekteki merkezi başlatıcısına. Diğer yandan, sızıntılar ve raporlar, bilinmesi gerekenlere ışık tuttu, dahil olmak üzere ünlü sızıntıcı Tom Henderson’un raporları, oyunda Naoe ve Yasuke adında iki ana karakterin olacağını gösterdi.

Kaynakları, oyundaki mekanik ve Red motoru hakkında daha derin bilgiler verdi, çünkü muhtemelen serinin “yeni dönemi” için geliştiriliyor.

Öncelikle, genel olarak Assassin’s Creed serisinin yeni bir motora geçmesi zorunlu değil, ancak önemli bir evrim olan Anvil Pipeline adında yeni bir motor kullanacak. Kaynaklar, Anvil Pipeline’ın tüm farklı Assassin’s Creed stüdyolarına (ki bunlar çok sayıda) aynı dalda çalışma imkanı sağladığını, farklı sürümler ve dalların olmadığını açıkladılar. Bu da demek oluyor ki gelecekte Assassin’s Creed, global ışın izleme ve sanal geometri ile görsel olarak kazanacak.

Anvil Pipeline’a geçiş, ekiplerin seri içinde her şeyi yeniden düşünmeleri gerektiği anlamına geliyor, animasyon, parkur sistemi, dinamik hava durumu ve daha fazlası dahil.

Assassin’s Creed Red’deki savaşlar, Valhalla’ya benzer bir şey olarak tanımlandı, ancak kan ve kafalarının kesilmesi de dahil olmak üzere çok daha kanlı. Gizlilik Red’de de önemli bir rol oynar, Splinter Cell’e benzer biçimde: oyuncu meşaleleri söndürebilir, yüksek çimen ve çalılıklara saklanabilir ve hatta istediğinde sırt üstü yatabilir.

Henderson’a verilen görüntüler, açıklanmayacağı koşuluyla, Valhalla’daki yerleşim özelliğinin önemli bir evrimini de gösterdi. Red’de oyuncular “Sığınak” adı verilen büyük bir yerleşim yeri inşa edebilecekler. Sığınak, oyuncunun isteğine göre silah deposu, dôjô, sunak ve daha fazlasını inşa etmesine olanak tanıyan bir yer. Bu binalar aynı zamanda özelleştirilebilir: binanın konumunu seçmekten, çatı tasarımını ve iç düzenlemeyi seçmeye, silah ve zırhınızı sergileyeceğiniz yere kadar birçok farklı seçenek mevcut.