Metro Exodus Çıkış Tarihi Erkene Alındı

Metro Exodus Çıkış Tarihi Erkene Alındı

Metro Exodus

Metro Exodus

Metro Exodus, daha önce planlanandan biraz daha erken çıkacak. Deep Silver ve 4A Games, oyunun altın seviyesine geldiğini ve daha önce de açıklandığı gibi 22 Şubat’ta değil, 15 Şubat 2019’da geleceğini açıkladı.

Duyuru kutlamak için, stüdyo oyunun başlık dizisini, HBO’nun Game of Thrones ve Westworld dizilerini yapan aynı stüdyondan çıkardı. Kısa videoya göz atabilirsiniz.

Deep Silver CEO’su Klemens Kundratitz, “E3 2017’de oyunu duyurduğumuzdan beri hayranlarımız Metro Exodus için sabırla bekliyorlar. Daha önce, 4A Games’in oyun için iddialı vizyonunu sunma zamanını sağlamak için çıkış tarihini ertelemiştik, ancak şimdi Metro Exodus’un “altın seviyesini bitirdiğini” onaylamaktan memnuniyet duyuyoruz ve çıkış tarihini yakına taşıyabiliyoruz, 15 Şubat 2019.” dedi.

Metro Exodus, açık dünyaya gitmeden Metro konseptine daha büyük bir göz atıyor. Metro hayranları için, açık bir dünya oyunu değil gibi. Bu bir seviyelerle ilerliyor ve onları lineer düzende oynuyorsunuz. Oyun başladığında hala geleneksel Metro tarzı seviyelere sahip oluyorsunuz; oyun çok tanıdık geliyor. Onlara sandbox hayatta kalma seviyeleri diyebiliriz.