Microsoft Flight Simulator’dan Etkileyici Ekran Görüntüleri Geldi

Microsoft Flight Simulator’dan Etkileyici Ekran Görüntüleri Geldi

 Uçuş simülasyon oyunu anlamında çığır açmayı hedefleyen Microsoft Flight Simulator, yeni gelen ekran görüntüleri geldi. Geliştirici şirletin paylaştığı ekran görüntüleri grafik anlamında yüksek kaliteye sahip görünüyor. 

  Microsoft, Asobo Studio, Xbox Game Studios, Dovetail Games, subLOGIC, Bruce Artwick, Aces Game Studio ve The Bruce Artwick Organization Ltd  tarafından Microsoft Windows için geliştirilen bir uçuş simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator, grafik anlamında çarpıcı görüntüler paylaştı. Böylece oyunun görsel yönünün seyir zevki olarak çok yüksek olduğunu görüyoruz. 

 Uçuş simülasyon oyunlarında dünyada en çok kullanıcıya sahip olan Microsoft Flight Simulator'ı edinen oyuncular oyunun sumuş olduğu gerçekçi grafiklerin yanı sıra hava araçlarından oluşan dev modelleride kullanabilme fırsatı yakalayabilecekler. 

Geliştirici şirket oyunun oynanması için oyunseverlere önerdiği sistem gereksinimleri oldukça yüksek. Microsoft, oyunu en iyi şekilde oynayıp grafikleri en üst seviyede yaşayabilmek için NVIDIA'nın en yüksek ekran kartlarından biri olan RTX 2080 grafik kartını öneriyor.