Minecraft'ta Electric Blockaloo Adında Büyük Bir Dans Festivali Düzenlenecek

Minecraft'ta Electric Blockaloo Adında Büyük Bir Dans Festivali Düzenlenecek

Bildiğiniz gibi Fortnite, geçtiğimiz günlerde evde karantina da olan oyuncular için son birkaç ay içerisinde battle royale modunda sanal konserler düzenledi. Son olarak, ortaya çıkan detaylara göre Minecraft'ta büyük bir dans müzik festivali düzenlemeye hazırlanıyor. Electric Blockaloo, Diplo ve A-Trak dahil olmak üzere elektronik dans müziğinin en büyük yıldızlarından bazılarını içeren dört günlük bir etkinlik olacak.

25 Haziran – 28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Electric Blockaloo festivali, Minecraft'ın Bedrock sürümünde ve daha eski Java sürümünde mevcut olacak, yani sistemden bağımsız olarak bu etkinliklerin tadını çıkarabilirsiniz. 112 milyon aktif oyuncuya açıktır ve oyunu oynamayanlar da resmi web sitesinden ilgili konserleri görüntüleyebilecekler.

Sanatçılar doğrudan hayrana gönderilen kendi bağlantıları aracılığıyla bilet satabilecekler ve oyunla sanatçı arasında gelir dağılımı olacak. Festival boyunca 300'den fazla sanatçı bulunacak ve oyun alanı Dunder Mifflin'in The Office ve The Gorge mekanlarından bir rekreasyonu içerecek. Ayrıca dört günlük etkinlik boyunca oynanacak oyunlar, ödüller ve Paskalya Yumurtaları da olacak.

Bildiğiniz gibi Minecraft'ın yeni oyunu olan Minecraft Dungeons'un 26 Mayıs 2020 tarihinde Xbox One, Nintendo Switch, PS4 ve PC için piyasya sürülmesi planlanıyor.