Minecraft 10. Yılını Ücretsiz Minecraft Classic ile Kutluyor

Minecraft 10. Yılını Ücretsiz Minecraft Classic ile Kutluyor

Ücretsiz Minecraft Classic

Ücretsiz Minecraft Classic

Minecraft‘ın TIGSource forumlarında yayınlanan ilk halka açık versiyonundan bu yana on yıl geçti ve o zamandan beri çok şey oldu: artık sahibi Microsoft, ayda 74 milyon insan oynuyor ve hatta bir film uyarlaması bile var.

Minecraft büyük temel değişikliklerden ziyade devam eden eklemeler ve geliştirmeler aldı, bu yüzden geçmişi için nostaljik hissetmek zor. Ancak bunu yaparsanız, ilk Minecraft binasını oynamaya hazırsınız. Hepsinden iyisi ücretsizdir ve şu anda web tarayıcınızda yapabilirsiniz.

Minecraft’ın resmi ticari versiyonu 2011 yılına kadar piyasaya sürülmemişti ve bu oyun 17 Mayıs’ta on yıllık dönüm noktasını kutlayacak olan Mojang’ın izniyle geliyor. Prosedürel neslin sadeliğinin yanı sıra, aralarından seçim yapabileceğiniz yanlış 32 bloğu hemen fark edeceksini ve arayüz pek de iyi değil. Ama bu ilginç bir tarihi hatıra.

Stüdyo ayrıca, kullanıcıları #MineCraftMemories hashtagini kullanarak en sevdikleri Minecraft anılarını Tweet’leme konusunda teşvik ediyor.

Minecraft Classic oyununa aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz Minecraft Classic

Hala oyunu tam sürüm oynuyorsanız, en iyi Minecraft seedleri, en iyi Minecraft haritaları ve en iyi Minecraft modları konularımıza da göz atın.

En İyi Minecraft Pocket Edition Seedleri

En İyi Minecraft Haritaları

En İyi Minecraft Modları

Minecraft Komutları ve Hileleri