Mobile Legends: Bang Bang, M1 Dünya Şampiyonası Başlıyor

Mobile Legends: Bang Bang, M1 Dünya Şampiyonası Başlıyor

  Türkiye’nin de içinde bulunduğu M1 Dünya Şampiyonasında 14’den fazla ülkeden toplam 16 takımın katılacağı bu büyük organizasyonda büyük ödül 250.000 $ için eğlenceli ve bir o kadarda çekişmeli maçların geçeceği kesin. 

  Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Mobile Legends: Bang Bang’in ilk uluslararası Dünya Şampiyonası 11-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Axiata Arena, Kuala Lumpur, Malezya’da yapılacak. M1 Dünya Şampiyonası, 11 Kasım’dan 14 Kasım’a kadar grup aşamalarıyla başlayacak. Grup aşamalarının ardından Mobile Legends: Bang Bang Professional League’in (MPL) içinde bulunduğu ülkeler; Malezya, Endonezya, Singapur, Myanmar ve Filipinler, MPL’ye dahil olmayan Türkiye, Japonya, ABD, Rusya, Kamboçya, Tayland, Laos, Vietnam, ve Brezilya ülkeleri arasında ulusal elemelerin ardından turnuvada yarışacak takımlar belli oldu. Birbirinden eğlenceli karşılaşmaların sonunda kimin en iyi olduğunu hepimize gösterecek.

  

  

M1 Dünya Şampiyonasına Katılan Ülkelerden Biriside Türkiye

M1 Dünya Şampiyonasına Katılan Ülkelerden Biriside Türkiye

  Türkiye Mobile Legends:Bang Bang M1 Dünya Şampiyonası içinde yer alacak. M1 Dünya Şampiyonasının Türkiye elemeleri 12 Temmuz 2019 da gerçekleşti. 24 Ağustos 2019’da Forum İstanbul’da rakiplerini eleyerek finale kalan Evil Esports, Always Team, Kingpins ve Club De Boss takımlarının kıyasıya mücadelesinin sonucunda şampiyon belli oldu. 17.000 ₺ ve 100.000 oyun içi elmas ödüllünün sahibi ve Mobile Legends:Bang Bang M1 Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Evil Esports takımı oldu. Böylece 17.000 ₺ para ödülünü ve  100.000 oyun içi elmasında sahibi oldu.