Modern Warfare ve Warzone İçin 2 Kat XP Etkinliği Başladı

Modern Warfare ve Warzone İçin 2 Kat XP Etkinliği Başladı

Şu andan itibaren 5 Ekim Pazartesi gününe kadar, PC, PlayStation 4 ve Xbox One'daki tüm Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone oyuncularına çift kat XP verilecek.

Çift XP hafta sonu, Modern Warfare ve Warzone'daki tüm modlarda mevcut olacak. Oyuncular, operatörleri için iki kat XP, çift silah XP'si ve çift savaş geçisi aşaması ilerlemesi kazanabilirler. Bu, özellikle Sezon 6'nın savaş geçişinde kullanışlı olacak.

Bildiğiniz üzere Sezon 6 geçtiğimiz günlerde hem Modern Warfare hem de Warzone için yayınlanmıştı. Yeni Operatörler ve silah planları gibi olağan eklemelerle birlikte son sezon, yeni metro yoluyla hızlı bir seyahat sistemi ekliyor. Metro Verdansk boyunca tüm yolculuk Warzone devasa harita üzerinde oyuncular için birkaç farklı yerde duracak. Sezon 6 ayrıca Modern Warfare'a yeni haritalar ekledi.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde ayrı bir Modern Warfare ve Warzone etkinliği yayınlanacak. 20 Ekim'den 3 Kasım'a kadar, Cadılar Bayramı temalı bir etkinlik olan Verdansk'taki Haunting, yeni sınırlı süreli modlar ve ödüller sunacak. Etkinlik ile ilgili detaylar şu an için henüz bilinmiyor.

Serinin son oyunu olacak olan Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series S / Series X için piyasaya sürülecek. Oyun nesiller arasında Warzone ile çapraz ilerleme desteğine sahip olacak.