Monster Hunter 15. Yıldönümünü Kutluyor

Monster Hunter 15. Yıldönümünü Kutluyor

Monster Hunter 15. Yıldönümü

Monster Hunter 15. Yıldönümü

2018 Monster Hunter World, aksiyon RPG serisine birçok oyuncunun tanıtımı olarak hizmet ederken, seri Capcom‘un en eski ve PlayStation 2 döneminde ilk kez yayınlananlardan biri. Bu yıl, serinin 15. yıldönümünü işaret ediyor ve yayıncı bu olayı özel bir fragmanla anıyor.

İzleyebileceğiniz video, 2004’teki Monster Hunter’dan başlayarak, serideki ana hat oyunlarının tümüne bir göz atıyor. O zamandan beri, seri PSP, Wii ve 3DS dahil olmak üzere çok sayıda el tipi ve ev konsolunda göründü. En son Monster Hunter World ile PS4, Xbox One ve PC’deydi.

Video, bu yılki Monster Hunter World’in genişlemesi olan Iceborne için başka bir tanıtım filmi ile bitiyor. Capcom, DLC ile ilgili herhangi bir yeni ayrıntı açıklamadı, ancak daha önce yeni yerler, canavarlar, teçhizat, görevler ve diğer içerikleri tanıtacağını söylemişti.

Fragmana ek olarak Capcom, seri üzerinde çalışan geliştiricilerin kartlarını paylaşarak Monster Hunter’ın 15. yılını kutluyor. Bunlardan biri Resetera’daki kullanıcıların dikkatini çekti. Özellikle kartal gözlü hayranlar, görünüşte birkaç taşınabilir Monster Hunter oyunu yöneten Yasunori Ichinose’un kartında saklı görünen “NEXT” kelimesini gördü.

Bunun, seri için gelecek şeylerde bir ipucu olup olmadığı merak konusu, ancak kuşkusuz çok uzun zaman önce Monster Hunter World’ün Iceborne genişlemesi hakkında daha fazla şey duyacağız. DLC’nin bu sonbaharda PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülmesi planlanıyor, ardından bir PC sürümü gelecek.