Monster Hunter Benzeri RPG Dauntless Ücretsiz Açık Beta’da

Monster Hunter Benzeri RPG Dauntless Ücretsiz Açık Beta’da

Dauntless

Dauntless

Monster Hunter World‘un PC sürümü hala birkaç ay sürebilir, ancak eğlenceli bir alternatif arayan oyuncular artık Dauntless’da canavarları bir araya getirebilirler. Phoenix Labs’ın ücretsiz play-aksiyon RPG‘si, açık beta’ya girmiştir, yani herkesin indirmesi ve ücretsiz olarak oynamaya başlaması anlamına gelir.

Capcom’un canavar serisi gibi, Dauntless oyuncuları Slayers rolüne sokar. Vahşi Behemoths avlamak için birlikte çalışmaları gerekir. En fazla dört oyuncu bir araya gelerek farklı silah türlerini ve zırhları kullanarak canavarları üstlenebilir.

Dauntless Açık Beta

Oyunu oynamak isteyenler, resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilir; Ancak, lansmandaki birçok çevrimiçi oyun gibi, Dauntless şu anda bazı teknik sorunlarla karşılaşıyor. Birçok oyuncunun, sunucuya bağlanmada sorun yaşadığı ve kuyruk bekleme sürelerinin bir saat veya daha uzun süreceği tahmin ediliyor. Phoenix Labs, Twitter’da sorunları onayladı ve “eşleme ile sorunları çözmek için çalışılıyor.” dedi.

Phoenix Labs, Dauntless’ın ve gelecekteki tüm genişlemelerinin ücretsiz oynanacağını, ancak oyuncuların da Slayers için özelleştirme ürünleri satın alma seçeneği sunacağını söylüyor. Bununla birlikte, geliştirici, bunların kesinlikle doğada kozmetik olacağından ve oyun üzerinde herhangi bir dayanışmaya sahip olmayacağını vurgulamaktadır. Aynı şekilde Dauntless, satın almak için herhangi bir yağma kutusu sunmuyor.