Monster Hunter World Güncellemesi

Monster Hunter World Güncellemesi

Monster Hunter World Güncelleme

Monster Hunter World Güncelleme

Monster Hunter World için yeni güncelleme geldi. Capcom, hem PS4’te (sürüm 1.05) hem de Xbox One’da (1.0.0.10) yama yayınladı ve çok oyunculu deneyime zarar veren bazı sorunların çözümünü sağladı. Aynı zamanda bazı denge değişiklikleri yaptı.

Denge değişiklikleri yalnızca iki farklı silah tipi tarafından kullanılan cephane ile ilgilidir. Light Bowgun ve Heavy Bowgun, Normal cephane (1/2/3), Pierce cephane (1/2/3) ve Dragon olmayan temel cephaneliklerin hepsine belirtilmemiş hasar artışı yapıldı. Bununla birlikte, Slicing cephanesinin gücü azalmış ve başka bir oyuncuya vurması halinde daha az etkili olur. Slicing cepliğindeki başka bir nerfde, oyuncular aynı anda en fazla 30 Slashberries taşıyabiliyorlar. Güncellemeyi yüklemeden önce bundan daha fazlasını taşıyorsanız, yeni sınırlama getirilmeden önce ekstralar kullanabilirsiniz.

Capcom; PS4‘teki Squad problemlerine gelince, Squad özelliklerinin erişilemeyeceği konunun ve oyunculara “Takım bilgisi alınamadı. Lütfen bekleyip tekrar deneyin” konusunun ele alındığı belirtti. Ne yazık ki, Capcom, bir Squad oluşturan ve bu durumdan etkilenen oyuncuların Squad veri kaybettiklerini söylüyor. Sonuç olarak, Takımlarını yeniden yaratmaları gerekecek. Buna ek olarak, Capcom, Squad üyelerinin bir davetiyesiz bir Squad oturumuna katılmalarına ve Squad üyelerinin bunu yapamamalarına izin veren bir hata ile uğraştı.

Monster Hunter World’un Xbox One sürümünde çevrimiçi oyuna ilişkin kendi sorunları yoktu. Ne yazık ki, matchmaking ile ilgili sorunlar burada ele alınmadı. Capcom, “Geliştirme ekibimiz Xbox One’daki matchmaking ile ilgili sorunları saptamaya yorulmaksızın devam ediyor. Bu gecikme için özür diler ve bu sorunları takip edip çözdüğümüzde gösterdiğiniz sabır ve desteğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

Matchmaking kullanmayı başaramayan oyunculara Capcom‘un tavsiyesi, farklı bir yolla çevrimiçi olmaya çalışmaktır. “Halen çevrimiçi lobiler oluşturabilir; Xbox One LFG aracılığıyla bağlanarak ‘Filter Search’, ‘Invite a Friend’ ile başkalarının lobisine katılabilir veya ‘Respond to SOS’ özelliğini kullanarak avlara katılabilirsiniz.” şeklinde açıkladılar. NAT seviyenizi sistem düzeyinde Açık olarak ayarlamak için ayarlarınızı yapmak da yardımcı olabilir.

Yamanın geri kalan kısmı, oyunculara olmaması gereken bir görev gibi başka tırt konularını da ele alıyor. Tam yama notlarıburadan kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: 1