Monster Hunter World: Iceborne Yeni yükseltme ile Geliyor

Monster Hunter World: Iceborne Yeni yükseltme ile Geliyor

Monster Hunter World: Iceborne

Monster Hunter World: Iceborne

Monster Hunter World’ün devasa skalası, Iceborne‘un piyasaya sürülmesiyle bu yıl daha da büyüyecek. 6 Eylül’de PS4 ve Xbox One’da piyasaya sürülmesiyle birlikte, daha sonra gelecek PC sürümüyle yeni Hoarfrost Reach bölgesini keşfedebilecek, yeni challenges görevlerini ortaya çıkaracak ve zanaat yapmaya başlayacaksınız. Monster Hunter World’ün genişlemesinin lansmanını kutlamak için oyuna girme şansı bulamayan oyuncular, Iceborne genişlemesiyle birlikte mevcut tüm içeriğe sahip olan oyunun Master Edition’ını satın alabilecekler. Oyunun bu sürümü 60 dolara mal olacak.

Capcom’un Monster Hunter canlı yayınında geliştirici, Iceborne’dan ne beklenmesi gerektiğini ve yeni genişlemede nelerin bulunabileceğini ayrıntılı olarak açıkladı. Zaten zamanınızı avlanmak ve zanaat yapmak için harcadıysanız, bu genişlemeyi 40 dolarlık MSRP’ye ayrı olarak satın alabilirsiniz. Yeni bir Yukumo zırh seti ve avcınız için ek eşyalar dahil olmak üzere özel eşya ve teçhizat içeren Iceborne’un özel bir lüks versiyonu da var.

Monster Hunter World: Iceborne DLC

Monster Hunter World: Iceborne DLC

Iceborne, çok sayıda yeni içeriğe sahiptir. Ele alınacak yeni challenges görevlerine ek olarak, mevcut donanıma yeni bir kanca ve değiştiriciler de dahil olmak üzere, kullanılacak yeni bir yükseltme ve araç paketi de mevcut. Dahası, savaşçı wyvern Banbaro ve yeni elit canavar Velkana gibi savaşacak yeni canavarlar da var.