Monster Hunter: World Ne Zaman Çıkacak ?

Monster Hunter: World Ne Zaman Çıkacak ?

Açık dünya oyunu 26 Ocak 2018’de dünya çapında piyasaya çıkacak. Capcom, bir basın bülteninde “Bir PC sürümü daha sonraki bir tarihte gelecek” dedi. Şirket, yeni bir fragman ve özel bir sanat kutusu, oyunun soundtrack’inin bir kopyası ve Nergigante adında yeni bir canavarın fiziksel eylem figürü içeren bir koleksiyoner baskısı ile birlikte Sony’nin Tokyo Game Show konferansında haberi duyurdu. 

Monster Hunter World

Monster Hunter World

Monster Hunter World PlayStation 4 Pro

Monster Hunter World PlayStation 4 Pro

Monster Hunter World PS4

Monster Hunter World PS4

Ek olarak, Capcom ve Sony, muhteşem bir Monster Hunter: World sanatıyla süslenmiş özel bir Liolaeus Edition PS4 Pro’yu ortaya çıkardı. Bu PS4 modeli, 7 Aralık tarihinde Japonya’da piyasaya sürülmesine karşın, henüz dünya çapında ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi belirtilmedi. 

Monster Hunter: World‘ un dijital olarak veya seçkin dağıtımcılara ön siparişini verenler “Orjinal Zırh Seti ve Fair Wind Charm tılsım da dahil olmak üzere özel ön sipariş bonusları” kazanacaklar. Bu teklif “avcı için geliştirilmiş başlangıç savunması ve hücum statüsünün yanı sıra yararlı bir toplama becerisi” sunuyor. Tüm PSN ön siparişlerinde özel bir PS4 teması bulunuyor. 

Capcom, “Orjinal Zırh Seti ve Fair Wind Charm tılsımı daha sonraki bir tarihte alternatif yollarla kullanılabilir hale getirebilir” dedi. 

Monster Hunter: World ilk kez Sony’nin E3 2017 basın konferansında bir fragman ile tanıtıldı. Son 3DS oyunları gibi oyuncular duvarları ölçeklendirebilir ve saldırmak için canavarların üstüne atlayabilir. Fragman ayrıca, makineli tüfek benzeyen bir silah ve salınmanızı sağlayan bir sıkıştırma kancası gibi birçok yeni unsuru sergiledi. Oyuncular ayrıca şimdi alev atma özelliğine de sahipler. 

Oyun konsolunun çıkış tarihi açıklandı, ancak PC’ye ne zaman geleceğini hâlâ bilimiyoruz. Ama kesinlikle gelecek. Capcom yalnızca PS4 ve Xbox One sürümleri piyasaya sürüldükten sonra olacağını söyledi. 

Monster Hunter World Fragman