Mortal Kombat 1 için çapraz oyun desteği ekleyen güncelleme yayınlandı

Mortal Kombat 1 için çapraz oyun desteği ekleyen güncelleme yayınlandı


NetherRealm Studios, 28 Şubat tarihli Mortal Kombat 1 için bir güncelleme yayınladı. Bu yama nihayetinde PC ve konsollar arasında çapraz oyun desteği ekliyor.

Güncelleme, Peacekeeper’ı kadroya eklerken, Scorpion, Reptile ve Smoke için UMK3 kostümleri ile Sub-Zero için MK3 kostümünü de ekliyor. Ayrıca, Janet Cage, Mart 2024’te Cameo karakter olarak oyunculara sunulacak. Oyuncuları ayrıca AI ayarlarına ve geliştirmelere, mücadele listesindeki düzeltmelere bekleyebilir. Bu güncelleme ayrıca, birkaç görsel sorunu düzeltir ve Fatal Blow içindeki maçlarda donmuş rakiplerde kumaş fiziklerinin etkinleştirilmesine neden olan sorunu çözer.

Bahsedildiği gibi, bu yamanın en büyük özelliği çapraz oyun desteğinin eklenmesidir. PC oyuncuları, Özel Maçlar, Sıralı Kombat Ligi ve Kasual Versus modlarında Xbox Series X|S ve PS5 oyuncularıyla karşılaşabilir.

Ayrıca, bu güncelleme, rakibin sürekli maç sırasında duraklama yapması durumunda kare hızının düştüğü çevrimiçi sorununu giderir; düşük sağlık seviyesindeki çeşitli Brutality’lerin bloke edilmesi durumunda karakterlerin görünümlerinde değişiklik oluşturan çevrimiçi geriye düşme sorununu çözer.

Yamaya ilişkin tam notları bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.