Mortal Kombat 11 Fragman, Sahneler ve Cassie Cage

Mortal Kombat 11 Fragman, Sahneler ve Cassie Cage

Bir avuç farklı dövüşçüyü ele geçiren belirli bir karakteri sergileyen önceki Mortal Kombat 11 dövüşçü fragmanının aksine, Cassie Cage içeren bu seri, dizinin orijinal kadro üyelerinden biri olan Kano ile savaşa odaklanır. Cassie’nin hamle ve kombinasyonlarının çoğu, dövüş sanatları ve tabancalarla yeterliliği etrafında dönüyor, aynı zamanda babası Johnny Cage’den aldığı doğaüstü yetenekleri de sergiliyor.

Cassie’nin hamle hareketlerinin birçoğu, rakiplerine süzülen bir lazer ışınını vurabilen ve ek bir combo değişkeni için başka bir savaşçıya saldırı için kullanılabilir. Ayrıca, genellikle Mortal Kombat 11’in tüm kadrosunda olduğu gibi, Cassie, Kano’yu deliklerle dolu olarak gördüğü gibi, karikatürize bir ölümcül olsa da, kesinlikle acımasız bir çekim kapasitesine sahiptir.

 

Farkında olmayanlar için, Cassie Cage kısa süre önce Mortal Kombat 11 için bir sızıntıya neden oldu, Jacqui Briggs ve Erron Black de önümüzdeki dövüş oyununda oynanabilir karakterler olarak listelenmişti. Üç karakterin tümü de artık başlık için onaylandığından, kesinlikle, diğer savaşçıların oyuncu kadrosunu dolduracaklarına dair bazı sağlam tahminler içermiyorsa, potansiyel olarak gerçek olan sızan listeye işaret ediyor.

 

Her şey düşünüldüğünde, MK taraftarlarının Cassie Cage’in hareketleri söz konusu olduğunda masaya getirdiği şeye nasıl cevap verdiğini görmek ilginç olacak ve eğer MKX’ten konuşulan eşlenik olarak adlandırılan Kombat Çocukları bile listeye katılacaksa.. Tabii ki, Mortal Kombat 11 için gelecek ay çıkacak olan ile birlikte, oynanabilir karakterlerin geri kalanına gelince, sıradakileri bekleyip görmemiz gerekecek.

Mortal Kombat 11’in 23 Nisan 2019’da PC, PlayStation 4, Switch ve Xbox One için piyasaya sürülmesi planlanıyor.