Mortal Kombat 11 Fragman, Yayın Tarihi ve Ekran Görüntüleri ile Açıklandı

Mortal Kombat 11 Fragman, Yayın Tarihi ve Ekran Görüntüleri ile Açıklandı

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11

NetherRealm Studios, sevilen dövüş serilerindeki en son oyun olan Mortal Kombat 11’i duyurdu. Duyuru, seri yapımcısı Ed Boon’un spor/yarış oyunu ödülü açıklanırken The Game Awards (Oyun Ödülleri) sırasında yapıldı.

Tahmin edebileceğiniz gibi, Mortal Kombat 11 için fragman tipik olarak acımasızdı. Kafalar vücuttan ayrılmış ve kan serbestçe akar. İlginç bir şekilde, video sırasında önemli miktarda silah kullanımı vardı ve bu karakterlerden beklediğimiz tipik şeyler değil. Örneğin, Raiden kırmızı şimşek çakıyordu.

Ayrıca birden fazla Scorpion vardı. Birincisi Raiden tarafından çıkarılırken, ikincisi bir ateşin varlığına dönüştü ve uçtu, Raiden onu kırdı. İki Scorpion’un varlığının henüz ne anlama geldiği belli değil. Ama bu, Mortal Kombat 11’in bir türden çok evrenli bir saçmalığa sahip olması olabilir.

En heyecan verici durum çıkış tarihinin de belli olması. Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da küresel çapta yayınlanacak. NetherRealm ayrıca 17 Ocak’ta bir topluluğun açılış etkinliğine ev sahipliği yapacak, şüphesiz oyun hakkında daha fazla bilgi sunulacaktır.

Oyunun Steam sayfası, aşağıdaki ekran görüntülerini sundu. Bunlardan bazıları, fragmandan çekilirken, bazıları ise tamamen ayrı. Ayrıca ön sipariş vererek Shao Kahn olarak oynayabileceğinizi de not eder. Buna ek olarak, “savaşçıları özelleştirmek ve onları kendiniz yapmak için benzeri görülmemiş bir kontrole sahip olmanıza olanak veren Custom Character Variation adlı önemli bir özellik ortaya koymaktadır”. MK11 ayrıca, “her bir kafatası kırıcı, göz kamaştıran anı gösteren yeni bir grafik motoruyla, hissedebileceğin kavgaya çok yaklaşıyor. Yeni ve geri dönen Klassic Fighters kadrosuyla Mortal Kombat’ın sinematik en iyi öyküsü, 25 yılı aşkın süredir epik destanlarını sürdürüyor.”