Mortal Kombat 11: Jax’in Fatal Blow Saldırısı Açığa Çıktı

Mortal Kombat 11: Jax’in Fatal Blow Saldırısı Açığa Çıktı

NetherRealm Studios Yapımcı Yönetmeni Ed Boon’un paylaştığı gibi, Jax’in Mortal Kombat 11 yorumu, özellikle de tamamen kısırlaştırıcı Fatal Blow atağını gerçekleştirirken, oldukça büyük bir yumruk atıyor. Savaşçı, rakibin yüzünü ve karnını tekrar tekrar yumrukluyor ve daha sonra en sert kulak hamlesini yapıyor. Jax, mesafeyi korumak adına doğrudan şanssız düşmanın başını hedef alan boş bir silah atışı yapıyor.

Mortal Kombat serisinin şiddetini aşan taraftarları için, Jax’in Fatal Blow’unun heyecan verici bir beklenti olduğu kesin. Gerçekten de, tüm Mortal Kombat 11 karakterleri, kendi özel Fatal Blowlarına sahip olacak ve eğer burada görülen vahşilik seviyesine ulaşabilirlerse, yeni giriş, en ürkütücü olanlardan biri olabilir.

JAX GERİ DÖNDÜ!

HIZLI FATAL BLOW HAREKETİNİ KONTROL EDİN!

– ED BOON (@NOOBDE) 27 MART 2019

Başlatılmamış olan Fatal Blowlar, aslında, serinin 2011 yayınlanmasında tanıtılan Mortal Kombat 11 X-Ray Hareketlerini üstlendi. Bununla birlikte, sağlıkları %30’un altına düştüğü zaman Fatal Blowların bir dövüşçüye sunulmasıyla infaz edilme biçimleri farklıdır. Bu noktada, bir oyuncunun yıkıcı saldırıyı sağlamak için iki omuz düğmesine aynı anda basması gerekir.

Bu güçlü hamleler kesinlikle düşük sağlık seviyesindeki roundların kapatılmasında kilit rol oynayacak olsa da, oyuncular yalnızca onlara güvenemeyecekler. Bunun sebebi, bir dövüşçünün Fatal Blowunu her kritik vuruşmada değil, maç başına sadece bir kez kullanabilmesidir. Ayrıca, bir Fatal Blow saldırısının kaybedilmesi, bekleme süresinin uzamasına neden olacak ve oyuncunun çarpık bir denemeden hemen sonra tekrar deneyebilmesini önleyecektir.

 

Mortal Kombat 11 beta şimdi tam hızıyla ilerlerken , hayranlar ellerini savaşçılara ve çeşitli Fatal Blowlara götürmeye başlıyor. Hangi savaşçının en ölümcül olanı olduğu görülmekle birlikte, Jax için de kesinlikle bir izlenim almaya değer.

 

Mortal Kombat 11 PC, PS4, Switch ve Xbox One’da 23 Nisan 2019’da yayında.