Mortal Kombat 11: Kotal Kahn Karakter Kadrosuna Katıldı

Mortal Kombat 11: Kotal Kahn Karakter Kadrosuna Katıldı

Mortal Kombat 11 Kotal Kahn

Mortal Kombat 11 Kotal Kahn

Mortal Kombat 11‘in karakter kadrosu büyümeye devam ediyor. NetherRealm bu hafta Emperor of Outworld’den Kotal Kahn‘nın oynanabilir bir karakter olduğunu doğruladı. Ne yazık ki Kotal hayranlarının üzülebileceği bir şey; ortaya çıkan fragman karaktere ciddi bir acı veriyor.

Fragman, MKX‘ten bir karakter olan Kotal ve Jacqui Briggs arasındaki mücadeleye odaklanıyor. Ve bazı acımasız Kotal dönüşümlerini görmeye başladığımızda, bu Jacqui’nin gerçekten spot ışığı verilen hareketleridir. Ölümcül darbesini ve Fatality’i görüyoruz, zavallı Kotal’ı biraz geride bırakıyor. Bu ortaya çıkan fragmanların genelde böyle olmadığını, bu yüzden bir süre sonra Kotal’ın kendi hamlelerini görmeyi bekliyoruz. Fragmanı kontrol edebilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Kotal Kahn Fragman

Mortal Kombat 11, bu ayın sonunda kapalı beta için hazırlanırken çok sınırlı bir çevrimiçi stres testi yaptı. Bu, 28-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve Scorpion, Skarlet, Jade, Kabal ve Baraka’ya sahip olacak. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Xbox One veya PS4’te önceden sipariş verilen herkese açıktır.