Mortal Kombat 11 Savaşçı Kadrosuna Jade’i Ekledi

Mortal Kombat 11 Savaşçı Kadrosuna Jade’i Ekledi

Kombat 11 Jade

Kombat 11 Jade

NetherRealm Studios, Jade’in Mortal Kombat 11‘deki kavgaya geri döndüğünü onayladı. Jade için yeni bir oyun fragmanı, 14 Şubat’ta geliştiricinin Kombat Kast canlı akışı sırasında gösterildi.

Jade’in Mortal Kombat 11 fragmanı, hamlesinin şimdi Mortal Kombat 9‘a kıyasla biraz daha kolay kombo kurmasına izin verdiğini ortaya koyuyor ve yeni Crushing Blow ve ürkütücü Fatality, kendi avantajını kaybetmediğinin kanıtı. Mortal Kombat 11’de yeni bir kıyafet kullanıyor, ama yine de Jade’in yeşili. Ninja aynı zamanda alıntılar sunma konusunda da dokunuşunu kaybetmemiş.

NetherRealm‘ın resmi açıklamasında MK11‘in enkarnasyonunu şöyle açıklıyor: “Şimdi kötü bir büyücü tarafından diriltildi, Netherrealm’e ölümsüz bir Revenant olarak hizmet ediyor. Ölüm, Jade’i yavaşlatmadı. Hala düşmanlarıyla uğraşıyor.”

Jade, serinin ikinci oyununda oynanamayan bir karakter olarak görünmüştü. Mortal Kombat 3‘te ilk çıkışını yaparak serinin bir parçası oldu. En son Mortal Kombat 9’da göründü. Jade, alan kontrolünde iyi olan ve rakiplerini geri iten, değneğini ve hançerlerini hafif bir mesafeden hasar vermek için kullanabilen oldukça hızlı bir savaşçıdır.

Mortal Kombat 11 için onaylanan diğer savaşçılar arasında Kabal, D’Vorah, Kano ve diğer bazı serinin emektarları bulunmaktadır. Mortal Kombat 11’in oynanışıyla ilgili yönetmen Ed Boon oyun içi kişiselleştirme seçeneklerini belirtti. Her karakterde değiştirebileceğiniz üç adet donanım var ve ayrıca daha genel makyaj seçenekleri de var. Örneğin, Scorpion kullandığı katana ile maskesini ve mızrağını değiştirebilir. Bir dövüşçünün yetenekleri de özelleştirilebilir.

Mortal Kombat 11’in 23 Nisan’da Xbox One, PS4, Switch ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunu denemek için Mart ayında Xbox ve PS4 için planlanmış bir beta olacak. Oyunu PC’de oynamak için nelerin gerekli olduğuna Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri konumuzdan bakabilirsiniz. Ayrıca MK11 ile ilgili; oynanışı, hikaye prologu, ölümleri, karakterleri gibi diğer tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.