Mortal Shell: Enhanced Edition Duyuruldu

Mortal Shell: Enhanced Edition Duyuruldu

Cold Symmetry tarafından geliştirilen ve Playstack tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma video oyunu 18 Ağustos 2020 tairihinde PlayStation 4,  Xbox One ve PC platformları için yayınlanmıştı.  Mortal Shell'in yeni nesil oyun konsollarına uyumlu yeni bir oyunu geliştirilmekte olduğu açıklandı.

Mortal Shell: Enhanced Edition Announced For PS5, With A Free Upgrade And  4K 60 FPS Performance - PlayStation Universe

RPG oyun tarzi ile ilk çıktığı günden itibaren oldukça sevilen ve aynı zamanda da birçok eleştirmen tarafından “olumlu” yanıtlar alan Mortal Shell, çıktığı platformlarda en çok oynan oyunlardan olmayı başardı. Oyun dünyasına hızlı girişinin üstünden henüz 6 ay geçmesine rağmen oyunun yenilenmiş bir versiyonu yeni nesil konsollar için duyuruldu. 

İsminin Mortal Shell: Enhanced Edition olarak bildiğimiz oyun için pek fazla bir bilgi bulunmamaktadır. Oyunun yeni nesil konsollara çıkması birçok yönden gelişeceğini ve çok iyi bir oyun deneyimi sunacağını söyleyebiliriz. Mortal Shell oyununa halihazırda sahip olan oyunseverler için sevindirici bir haberimiz var. Bu sevindirici haber ise Mortal Shell oyununa sahip olanlar Mortal Shell: Enhanced Edition'a ücretsiz olarak erişebilecekler. 

PS5 ve Xbox Series X ile Series S konsolları ile oyunseverlerle buluşacak olan Mortal Shell: Enhanced Edition, 4K çözünürlükte 60 fps performans sergileyebilecek. PS5'tw bulunan DualSense'in sunduğu özellikler ile oyun oyunculara oldukça güzel bir oyun deneyimi sunacağa benziyor. 4 Mart'ta oyun dünyasına yenilenmiş haliyle giriş yapacak olan Mortal Shell: Enhanced Edition'ı fiziksel ve dijital marketlerden alabileceksiniz. Yakın zamanda oyunseverler ile buluşması beklenen oyunun bir de Mortal Shell: Enhanced Edition – Deluxe Set isminde koleksiyon sürümü bulunacak.