Multiplayer Skyrim Together Modu Şimdi Kapalı Beta’da

Multiplayer Skyrim Together Modu Şimdi Kapalı Beta’da

Skyrim Together

Skyrim Together

Skyrim’in NPC yoldaşları çok kullanışlı değil. Ancak yine de dağ yürüyüşlerinizde ve ejderha avlama maceralarınızda hala bir eşlikçi istiyorsanız, Skyrim Together size göre olabilir. Bu ayın başındaki duyurunun ardından Patreon destekçileri için kapalı bir beta sürümü mevcut. Bir veya iki hafta boyunca açık beta sürümüne geçmesi bekleniyor.

Kapalı beta sürümünde, oyuncular arkadaşlarını oyunlarına davet edebilir ve özel oturumlar başlatabilir, birbirleriyle kavga edebilir, ayrı ayrı ya da birlikte istedikleri yere seyahat edebilir ve birbirlerine katılabilirler. Subreddit’teki özelliklerin listesini buradan okuyabilirsiniz. İstereniz planlı özelliklerin bir listesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Bethesda’nın resmi çok oyunculu spin-off’ları arzulanan çok şey bıraktı. Elder Scrolls Online, hafif MMO’yu hafiflettiğinde sağlam bir duruma geldi. Ancak Fallout 76 bir felaketten sonra tam bir karmaşaya yol açtı. Umarız bu mod için işler daha iyi gider.

Modun yanı sıra Skyrim Together siteside bir hesap ve bağlantılı bir Patreon hesabı kullanmak için ayrı bir başlatıcı gerektiri. İsterseniz buradan ulaşabilirsiniz.