NBA 2K21 Demosu Yayınlandı

NBA 2K21 Demosu Yayınlandı

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan NBA'in son oyunu 2K21'in demosu yayınlandı.

NBA 2K21'in PS4, Nintendo Switch ve Xbox One platformları için demosu yayınlandı ve oyunda şu an dört tane oynanabilir takım bulunuyor.

Kobe Bryant ve All-Time Lakers'ı Bill Russel ve All-Time Celtics olarak veya Giannis Antetokounmpo ve Kawhi Leonard olarak Milwaukee Bucks ve Los Angeles Clippers ile deneyebileceksiniz.

Demo, Pro Stick'te yeni iyileştirmeler, yeniden tasarlanmış çekim sistemi ve çeşitli diğer yükseltme ve iyileştirmeleri deneme fırsatı sunuyor.

Demo ayrıca MyPLAYER Builder'ı da içeriyor. Burada konumunuzu, niteliklerinizi belirleyebilir ve piyasaya sürüldükten sonra oyunda ne tür yapılan kullanılabileceğine ilk kez göz atabilirsiniz.

Ayrıca, oluşturduğunuz tüm yapılar demodan tam sürüme aktarılabilecek. Daha önce duyurulduğu gibi, NBA 2K21 MyTEAM mevcut nesil ilerlemesi, aynı sistem ailesine dahil olan yeni nesil konsollara da taşınabilecek. Bu, MyTEAM'de yapılan tüm ilerlemelerin PS4'ten PS5'e ve Xbox One'dan Xbox Series X'e aktarılabileceği anlamına geliyor. Bunlara ayrıca, elde edilmiş kartlar ve jetonlar da dahil.

Oyun, 4 Eylül tarihinde mevcut nesil konsollar ve PC için piyasaya sürülecek. İlerleyen dönemlerde de PS5 ve Xbox Series X için yayınlanacak.