NBA 2K21 PS5 ile PS4 Karşılaştırması Grafiklerde Büyük Bir Fark Olduğunu Gösteriyor

NBA 2K21 PS5 ile PS4 Karşılaştırması Grafiklerde Büyük Bir Fark Olduğunu Gösteriyor

NBA 2K21'in PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri grafik açısından oldukça geliştirilmişe benziyor.

2K Games, bu hafta PS5'te çekilen NBA 2K21 oyununun ilk bakışını yayınladı. Görüntüler grafik açısından oldukça kaliteli gözüküyordu, tıpkı PS4 çıkışından önce yapıldığını gibi.

Visual Concepts'E göre, yeni nesil oyun konsolu versiyonları, oyuncu hareketleri ve etkileri için güncellenmiş aydınlatma, doku, fizik ve yeni animasyonlar içeriyor. Ekrandaki görsel kaliteden daha fazlasını içeren PS5 görüntüleri, benzersiz yapay zeka etkileşimleri sayesinde çok daha canlı görünüyor. Geliştirici şirket bunlardan 150'den fazla olduğunu söylüyor ve onları sahada dans eden amigo kızlar ve maskotlar gibi şeylerin yanı sırakenarlarda ve hatta kalabalıklarda görebileceğinizi belirtiyor.

Youtuber BBallCreator 2K, bu iki versiyon arasındaki farkı görmek için yayınlanan görüntülerdeki anları PS4'te de gerçekleştirdi.

2K Games, görüntülerin PS5'te kaydedildiğini söylese de, ham bir oyun formatında yayınlanmamış, bu nedenle karşılaştırmanın tamamenin benzemediği unutulmamalıdır. Bununla birlikte, video kamera açılarını ve oyun koşullarını kopyalamak için harika iş çıkarıyor.

NBA 2K21'in yeni nesil sürümü 10 Kasım 2020'de Xbox Series X / S'de ve 12 Kasım 2020'de PS5'te satışa sunulacak. Ücretsiz bir nesil yükseltmesi olmayacağı için NBA 2K21 ön siparişi verebilirsiniz.