Netflix 5 Mobil Oyununu Duyurdu

Netflix 5 Mobil Oyununu Duyurdu

Netflix, oyun dünyasına dahil olacak ve uzun süredir tartışılan platforma özgü yeni oyunları piyasaya sürecek. Uzun süredir merrakla beklenilen bu adım sonunda gerçekleşti. Netflix Games, resmi olarak beş yeni oyunun lansmanını duyurdu. 

Popüler dijital yayın devi Netflix'in mobil oyun pazarına gireceği söylemi, teknoloji medyasında uzun süredir dolaşıyordu. Şirket; Android uygulamasında Polonyalı aboneler için mobil oyunları test etmeye başladı. Platform, testin bir parçası olarak dünyaca ünlü orijinal dizi “Stranger Things”e dayanan iki mobil oyun yayınladı. Netflix kullanıcılarının Android işletim sistemli cihazları kullanarak Polonya'da “Stranger Things: 1984” ve “Stranger Things 3” oyunlarını oynayabileceğini belirtmekte fayda var. 

Geliştirmenin ardından platformun kendi mobil oyun hizmeti “Netflix Games” resmi olarak 5 yeni oyunu piyasaya sürdü. Hizmetin şu anda yalnızca Android kullanıcılarına açık olduğu ve 4 Kasım'da kullanıma sunulacağı söyleniyor. Şirket; Netflix Games oyunlarının herhangi bir reklam veya uygulama içi satın alma içermeyeceğini ve ek üyelik ücreti talep etmeyeceğini belirtti. 

Hesaplarına giriş yapan Netflix kullanıcıları, mobil uygulamaya internet bağlantısı olmadan veya çevrimiçi olarak oyun oynayabilecekler. Bununla; Netflix aboneliğine dahil olan tüm profiller aynı anda farklı cihazlardan oyuna erişebilecek. Alt profilde yer almayan oyunlar, profilde seçilen dil ayarına göre yayınlanacaktır. 

Netflix Games'te yayınlanacak 5 Oyun

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up