Ninja, Mixer’de 1 Milyon Aboneye Ulaştı

Ninja, Mixer’de 1 Milyon Aboneye Ulaştı

Ninja, Mixer’de Yükseliyor

Ninja, Mixer'de Yükseliyor

Oyun yayın dünyasındaki şimdiye kadarki en büyük hareketlerden birinde, Ninja olarak bilinen Tyler Blevins geçenlerde sadece Microsoft‘un Mixer platformunda yayın yapmak için Twitch‘ten ayrıldı. Mixer’e taşınması hemen başarılı oldu. Görünüşe göre, Ninja bir hafta içinde 1 milyon aktif aboneye ulaştı.

Bu onu Mixer’deki en popüler yayıncılar arasında yapar; Bu, Microsoft’un onu platforma alırken muhtemelen aradığı hızlı başarıydı. Ninja’nın Mixer’e hızlı bir şekilde tırmanması zaten bekleniyordu. 24 saat içinde 100.000 aboneye ulaşmıştı.

Microsoft’un Ninja’ya Mixer için Twitch’i bırakması doğrultusunda ödeme yapması muhtemeldir, ancak şartlar açıklanmadı. 1 milyon abone başarısına cevap veren Ninja, “İnanılmaz desteklerin tümü için teşekkür ederim. Uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim.” dedi.

GameDaily’e göre, Microsoft’un Ninja imzası, şirketin Mixer ve Inside Xbox’taki içerik yaratıcıları ve üreticilerini işten çıkarmasından kısa bir süre sonra geldi.

Ninja’ya göre, Mixer’daki yayınlarındaki içerik bakımından Twitch’e kıyasla hiçbir şey değişmeyecek. “Aynı ben, sadece farklı bir platform.” dedi. Şaşırtıcı bir şekilde, Ninja ayrıca yayınla ilgili olarak “kökleriyle temasa geçmeyi” planladığını söyledi. Bu dikkat çekicidir. Çünkü Ninja yeni oyunlara başlamadan önce popüler bir Halo yayıncısıydı. Son olarak Fornite yayını ile ünlüdür. Microsoft’un bir sonraki Halo oyunu olan Halo Infinite, 2020’de başlayacak.

Mixer’a gelen Ninja, Microsoft’un Halo Infinite’i destekleme planının bir parçası olabilir, ancak bu aşamada hiçbir şey doğrulanmadı.