Nintendo Switch Güncelleme 7.0.1 Çıktı

Nintendo Switch Güncelleme 7.0.1 Çıktı

Nintendo Switch 7.0.1 Güncellemesi

Nintendo Switch 7.0.1 Güncellemesi

Nintendo yeni bir Switch sistem güncellemesi yayınladı, ancak ne yazık ki fazla birşey değişmedi. Yazılım yaması, Pokemon: Let’s Go, Eevee / Pikachu ile ilgili bir hatayı düzeltir ve “genel sistem kararlılığı iyileştirmeleri” ni sunar.

Nintendo’nun yama notunda belirtildiği gibi, “Pokemon: Let’s Go, Pikachu ve Pokemon: Let’s Go, Eevee oyunları, oyun yazılımı uygulamasıyla eşleştirildikten sonra kapatılırsa Pokemon Go uygulamasına yeniden bağlanamıyor” sorunu 7.0.1 güncellemesi ile çözümlendi. Bunun dışında ve yukarıda belirtilen genel gelişmeler dışında, bu son yama zorunlu bir indirme değildir.

Önceki güncelleme 7.0.0 versiyonu, sürüm sayısına rağmen, benzer şekilde küçüktü. O güncelleme en azından New Super Mario Bros. U Deluxe etrafında temalı yeni oyuncu simgeleri içeriyordu.

O zamandan beri, Nintendo en son Direct sunumunu yayınladı; bu yılki büyük Switch oyunlarının bazıları hakkında daha fazla bilgi aldık. Super Mario Maker 2 açıklandı, The Legend of Zelda: Link’s Awakening yeniden yapımı da doğrulandı.