No Man’s Sky’ın Büyük Next Güncellemesi Çıktı

No Man’s Sky’ın Büyük Next Güncellemesi Çıktı

No Man’s Sky Next Güncellemesi

No Man's Sky Next Güncellemesi

PS4, Xbox One ve PC için No Man’s Sky’ın büyük Next güncellemesi artık mevcut. Ücretsiz güncelleme, kapsamlı görsel iyileştirmeler sağlar ve çok oyunculu, gelişmiş temel yapı, üçüncü şahıs bakış açısı ve daha fazlası dahil, iddialı bilimkurgu keşif oyununa çok sayıda talep edilen özellik sunar.

Multiplayer, No Man’s Sky‘a en önemli katkıdır. Artık oyuncular, arkadaşlarıyla veya başka rastgele oyuncularla küçük bir takım oluşturabilir ve birlikte evreni keşfedebilir. Geliştirici Hello Games, oyuncuların “destansı uzay savaşlarında” arkadaşlarıyla ve düşmanlarla savaşabilmesinin yanı sıra gezegenlerde birlikte exocraft ile mücadele edebileceğini söylüyor.

Daha önce de belirtildiği gibi, temel yapı ayrıca Next güncellemesinde revize edilmiştir. Şimdi, oyuncular bir gezegende herhangi bir yere inşa edilebilen birden fazla temele sahip olabiliyorlar. Yapabildiğiniz temellerin karmaşıklığı ve boyut sınırları da “dramatik” olarak artarken, “yüzlerce” yeni temel parça oyuna dahil edildi.

Ek olarak, Next güncellemesi, yük gemilerine komuta etme yeteneğini tanıtıyor. Oyuncular artık bir firkateyn filosunu bir araya getirip yükseltebilir, daha sonra bunları evrene gönderebilir veya belirli bir sistemi keşfetmeye yardımcı olmak için kullanabilirler. Oyuncular ayrıca, Galactic Commission Station’dan birlikte çok oyunculu görevlere katılmak için gemideki arkadaşlarını davet edebilirler.

Son olarak, Next güncellemesi No Man’s Sky’ın görsellerinin neredeyse her yüzünü gözden geçiriyor. Hello Games, “gezegensel arazi oluşumunu, zemin dokularını, suyu ve bulutları dramatik olarak geliştirdiğini” söylüyor. Gemiler, NPC’ler ve binalar da benzer şekilde görsel iyileştirmeler aldı ve tüm oyun artık hem zemin hem de uzay gemilerinde birinci şahıs veya üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanabilir.

Oyunun resmi web sitesinde güncelleme için tam yama notlarını bulabilirsiniz. Next, 2016’da ilk kez başlatılan No Man’s Sky’ın dördüncü önemli güncellemesiydi. Ama güncellemeye gelen içeriğin kapsamı olmayacaktır. Hello Games, haftada bir kez yapılacak olan ve bir hafta sonra başlayacak olan haftalık görev ve etkinliklerle No Man’s Sky’ı desteklemeye devam etmeyi planladığını açıkladı.