Norman Reedus, Death Stranding 2’nin daha sert ve aksiyon dolu olacağını ima etti

Norman Reedus, Death Stranding 2’nin daha sert ve aksiyon dolu olacağını ima etti

16 milyondan fazla kişinin ilgisini çeken Death Stranding, Hideo Kojima’nın en tanınmış oyunları arasına girdi. Fort da gerçekleşecek devam oyununda, geliştirici bu evrene bir kez daha muhteşem bir yolculuk yapmaya hazırlanıyor ve zengin bir oyuncu kadrosunu (Norman Reedus dahil) bu yolculuğa davet ediyor.

Geçen ay yapılan devam oyununa yönelik yeni fragman, projenin daha da büyük bir beklenti yaratmasına neden oldu. Norman Reedus da oyuna dair daha fazla bilgi vererek, oyunda daha fazla korku ve şiddetin olacağını belirtti.

Norman Reedus son fragman hakkında konuşurken, bazı unsurların hala kafasını karıştırdığını ve bunun oldukça normal olduğunu anlatmıştı, çünkü Hideo Kojima’nın son fragmanları, sert fanların bile bir şeylerin ters gittiği konusunda kafasını karıştırdı.

Oyun hakkındaki her fragman sayesinde hikaye yavaş yavaş netleşiyor, her fragman oyun hakkında daha fazla bilgi veriyor. Oyuncu ayrıca, oyunun, evrene çok daha büyük bir yaklaşımı olduğunu vurgulayarak oyunun karakteri hakkındaki yorumlarıyla dikkat çekti.

Bununla birlikte, en ilginç olanı, oyundaki karakter hakkındaki yorumlarıydı. Norman Reedus, ilk oyunla Death Stranding 2’yi karşılaştırarak, ikincisinin daha saldırgan gözüktüğünü belirtti.

Bence bu oyunda daha fazla şiddet var.

Bu oynanışa da yansımalı ve bu da PS5’in donanımının avantajlarını kullanarak daha etkileyici patron dövüşlerine ve dekorlara yol açmalı, çünkü Death Stranding 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte grafiklerin geliştirileceğini Hideo Kojima belirtmişti.