NVIDIA, Game Ready 551.61 WHQL sürücülerini piyasaya sürdü.

NVIDIA, Game Ready 551.61 WHQL sürücülerini piyasaya sürdü.

NVIDIA, GeForce grafik kartları için yeni bir sürücü sürümü yayınladı. Değişiklikler, tamamen yeniden tasarlanmış olan kontrol panelini de etkiledi – çalışması çok daha kullanışlı hale gelecek.

NVIDIA, şu anda beta sürümünde olan Yeni NVIDIA uygulamasını da içeren Game Ready 551.61 WHQL grafik sürücülerini piyasaya sürdü. Yeni uygulama, GeForce Experience’ı ve NVIDIA kontrol panelini değiştiriyor. Üreticiye göre, bu, NVIDIA kontrol panelini ve GeForce Experience uygulamasını modernleştirme ve birleştirme yolunda atılan ilk adım.

Yeni uygulama, donanım ve GeForce NOW, NVIDIA Broadcast veya NVIDIA Omniverse gibi ek yazılımların yüklenmesini kolaylaştırmayı amaçlayan yeni bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Güncellenen uygulama, oyun performansı izleme araçlarına, oyun deneyimini geliştiren filtre ve hatta GeForce RTX ekran kartı kullanıcıları için yapay zeka tabanlı yeni yenilikçi filtreler de dahil olmak üzere bir dizi özelliğe kolay erişim sağlar.

Üretici ayrıca yapay zeka tabanlı yeni Freestyle filtrelerini tanıttı. RTX HDR, normal SDR oyunlara HDR modu eklemeyi kolaylaştırır (tabii ki, HDR destekleyen bir monitöre de ihtiyacınız olacak). RTX Dynamic Vibrance, NVIDIA Digital Vibrance’i artırarak oyunun netliğini artırır.