Obi-Wan Kenobi Dizisi Daha Karanlık Olabilirdi. Ewan McGregor, Gerçekleşmeyen Senaryo Hakkında Konuştu

Obi-Wan Kenobi Dizisi Daha Karanlık Olabilirdi. Ewan McGregor, Gerçekleşmeyen Senaryo Hakkında Konuştu

Harrison Ford asla “Yıldız Savaşları” karakterini sevmedi, ancak Ewan McGregor, görünüşe göre tamamen farklı bir fikre sahip. Yıldızın savaşı karakteri Opi-Van’ı oynamaktan hoşlandığını defalarca söyledi. Aktörün tüm çabalarına rağmen, Jedi ustası hakkında ikinci sezonun neredeyse kesinlikle ışığa çıkmayacağı bir dönemde, İskoçyalı karakter hala “Yıldız Savaşları” karakteri hakkında konuşmaktan çekinmiyor.

Son Vanity Fair röportajında Ewan McGregor, dizinin daha da karanlık olabileceğini ve Jedi ustasının hikayesinin daha da trajik olabileceğini belirtti. Aktör, dizinin ilk bölümünün nasıl görünmesi gerektiğine dair gerçekleştirilmemiş bir fikirden bahsetti.

İlk bölüm bir sahnede başlamalıydı, nerede ben bir barmenim. Anlıyorsunuz, Obi-Van gerçekten kayboldu. Bir bara çalışıyor, çok fazla içiyor ve insanlar onu dövüyor. İnsanlar beni dövüyorlar ve ben sadece buna razı oluyorum ve hiçbir şey yapmıyorum. Bu bizim ilk fikrimizdi. Böyle başlayan bir dizi senaryosu vardı.

Obi-Van, kendini ustalık rolüyle baş edemediği için suçluyor, Anakin’in Güç’ün Karanlık Tarafına geçmesini engelleyemedi. Bu nedenle McGregor’ın karakterinin derin karışıklığı makul görünebilir.

Unutmayalım ki Ewan McGregor, gelecekte Disney yapımı bir diziye Obi-Van’ı yine de oynayacağı umudunu kaybetmiyor.