“Obi-Wan Kenobi” dizisinin ikinci sezon planları henüz yok

“Obi-Wan Kenobi” dizisinin ikinci sezon planları henüz yok

“Star Wars” yıldızı Ewan McGregor, “Obi-Wan Kenobi” dizisinin ikinci sezonu hakkında hayranlara üzücü haberler verdi ve Disney’nin birçok şeyi olduğunu ancak ikinci sezon hakkında henüz konuşulmadığını söyledi.

Variety’nin bildirdiğine göre, McGregor, bu açıklamaları Göteborg Film Festivali’nde yaptığı konuşmada yaparken, Disney+ platformunda bir başka sezon yapmayı çok istediğini ancak şu anda bunun pek olası olmadığını kabul etti.

“Bir sonraki sezon için memnuniyetle geri dönerdim, ancak şu anda bu konuda konuşulmuyor. Disney’de birçok şey oluyor.”

2024 yılında Disney+’ta “Star Wars” ile ilgili dört dizi yayınlanacak. “The Acolyte”, “Star Wars: The Bad Batch”, “Rangers of the New Republic” ve “The Book of Boba Fett” beklenirken, merakla beklenen “Andor” dizisinin ikinci sezonunun yayın programında olmaması dikkat çekti.

McGregor, uzun süredir ikinci sezon için çaba sarf ediyor, hatta fikirlerini yönetmen Deborah Chow’a sunarak “önümüzde 10 yıldan fazla sürecek birçok hikaye” olduğuna ısrar etti. Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy, başka bir sezonun çıkma olasılığını dışlamadı ve Obi-Wan Kenobi’ye “gelecekte” geri dönebileceklerini belirtti.