Ödül Havuzu 350 Bin Dolar PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Başlıyor

Ödül Havuzu 350 Bin Dolar PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Başlıyor

PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Başlıyor

PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Başlıyor

PUBG çıktığı günden beri popüler bir oyun olmayı başardı. Oyuncuları ve hayranları fazla olunca bir çok turnuva düzenlenmeye başlandı. En önemlilerinden biri de PUBG Global Championship ve Avrupa ayağı olan PUBG Avrupa Ligi‘nin üçüncü aşaması 30 Ağustos Cuma günü Berlin’de başlıyor. PUBG’nin en iyi takımlarının karşılaşacağı turnuvayı isterseniz twitch.tv/pel_esports adresinden canlı olarak izleyebileceksiniz.

Üçüncü aşamadaki yolculuklar sona erdiğinde PEL’in en üst düzey takımları, dünyadaki en iyi takım olabilmek için Kasım ayında California’daki PUBG Global Championship (PGC)’e katılacaklar. Mücadeleye hazır olan 32 temsilciden altı tanesi PUBG Avrupa Ligi’nden gelecek. Avrupa Ligi üçüncü aşamasının ödül havuzu 350 bin dolar ve PGC’ye katılma hakkı elde eden takımlar bu ödülün sahibi olacaklar. PUBG Global Championship’de ise 2.000.000 dolarlık ödül havuzundan pay almak için mücadele edecekler.

Üçüncü aşama Cuma günü 19.00’dan itibaren başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri de aynı saatlerde gerçekleşecek. İkinci ve altıncı haftanın maçları ise 18.00’da başlayacak. Detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.