Battlefield 2042, Artık Yeni Nesil Dijital Sürümleri Arasında Erişim Kolaylığını Sağlayacak

Battlefield 2042,  Artık Yeni Nesil Dijital Sürümleri Arasında Erişim Kolaylığını Sağlayacak

EA, Battlefield 2042'yi nesiller boyunca biraz daha erişilebilir hale getiriyor. Şirket Salı günü yaptığı duyuruda, PS5 ve Xbox Series X / S'deki Battlefield 2042'nin dijital Standard Edition'ın artık hem PS4 hem de PS5, Xbox One ve Xbox Series X / S sürümlerine erişmenizi sağlayan Cross-Gen Bundle'ı içerdiğini duyurdu. 

Bu nesiller arası avantajın yalnızca yeni nesil konsollar için dijital Standart Sürümlere eklendiğini belirtmeliyiz. Dijital Standard Edition'ı PS4 veya Xbox One'da satın almak isteyen oyun severler, PS5 ve Xbox Series X / S'den daha ucuza alabilecekler. 

Battlefield 2042 tam çapraz ilerlemeyi destekler, bu nedenle nerede oynarsanız oynayın, aynı EA Hesabına bağlı profillerde oynadığınız sürece ilerlemeniz devam eder. Gelecekte yeni nesil bir konsol almayı düşünüyorsanız ancak bundan önce PS4 veya Xbox One'ınızda Battlefield 2042 oynamaya başlamak istiyorsanız, Standard Edition'ı almak daha avantajlı olabilir. 

Battlefield 204219 Kasım'da piyasaya çıkacak. Lansmandan önce denemek isterseniz, EA 6 Ekim'den 9 Ekim'e kadar sürecek betayı yayımlayacak. Oyunu ön sipariş veren veya EA Play üyesi olan kişiler, 6 Ekim'den itibaren oyuna erişebilecekler.