Öğrenciler için En İyi Laptoplar

Öğrenciler için En İyi Laptoplar

En İyi Öğrenci Laptopları

En İyi Öğrenci Laptopları

Bir bilgisayarı okula getiriyorsunuz ve ciddi bir oyuncu değilseniz ya da bir çeşit yaratıcı alan için eğitim almıyorsanız, muhtemelen yeni bir laptop bakıyorsunuzdur. Dell XPS 13, paranızın alabileceği en iyi Windows dizüstü bilgisayarlarından biri olmaya devam ediyor. İyi görünüyor, neredeyse çerçevesiz ekran, rahat bir klavye ve en önemlisi hafif ve taşınabilir. Eğer şirket’in, büyük ölçüde okulları göz önünde bulundurarak tasarlanmış indirilmiş işletim sistemi Windows 10 S ile yaşayabiliyorsanız Microsoft Surface Laptop başka bir iyi yapılmış bilgisayardır ve her zaman iyi bir seçimdir.

Eğer bir oyun teçhizatını almayı tercih ederseniz veya fotoğraf ve video düzenleme için yeterince güçlü bir şeye ihtiyacınız varsa, MSI GS65 Stealth Thin‘i göz önünde bulundurun: bu gördüğümüz en hafif oyun dizüstü bilgisayarlarından biri ve iyi pil ömrüne sahip olmak için bonus puanları alıyor. Dell G3 15 medyayı düzenleyebilen başka bir oyun laptopudur. Bu, GS65 kadar güçlü olmayan giriş seviyesi bir modeldir, ancak aynı zamanda fiyatı daha az maliyetlidir.

Asus Chromebook Flip C302, çok fazla pahalı değilse, en iyi seçeneklerden biri olabilir. Chrome OS, tam teşekküllü bir platformla karşılaştırıldığında sınırlı olsa da, uygulamaları Google Play‘den yükleyerek eksikliğini telafi edebilirsiniz. Ve tabii ki MacOS ile daha fazlası için listemiz MacBook Pro olmadan tamamlanmayacaktır. Touch Bar’ı geçmenizi ve 13-inç’lik modelini almanızı öneririz. Bununla birlikte, Touch Bar yapılandırmalarıyla aynı yeni işlemcileri kapsamadığını unutmayın.