Ölüm Dünyası: Let It Die, Let it Die ve Deathverse’i Birleştirecek Yeni Bir Oyun Olacak

Ölüm Dünyası: Let It Die, Let it Die ve Deathverse’i Birleştirecek Yeni Bir Oyun Olacak

Deathverse: Let It Die yeni bir oyuna dönüştürülecek, Let it Die ve Deathverse’i birleştirecek ancak temelde Let it Die’ı temsil edecek.

Deathverse: Let It Die ve Let It Die oyunlarını oluşturan Supertrick Games stüdyosu, şu anda Deathverse’ü tamamen yeni bir üçüncü oyun haline getiriyor ve her iki oyunun en iyi öğelerini birleştiriyor. Bu bilgiyi bugün yayımlanan geliştirici günlüğünde Stüdyo Direktörü Hideyuki Shin açıkladı.

“Deathverse’u şu anda yeniden yapılandırıyoruz ve geliştirme hızla ilerliyor,” diye belirtti Shin. “İyi sonuçlar elde ediyoruz.”

Shin devam etti: “Daha önce LET IT DIE ve Deathverse oyunlarını piyasaya sürdük. Bu sefer LET IT DIE ve Deathverse hayranlarına hitap edecek bir oyun yapmak istiyoruz.”

Yeni oyunun “yarı ciddi bir oyun” olup olmayacağı sorusuna Shin, “Hayır, olmayacak,” cevabını verdi.

“Aslında Deathverse’u biz oyuncu-versus-oyuncu odaklı bir oyun olarak yarattık, ancak iyileştirilebilecek pek çok şey olduğunu düşündük. Bunları düşündükten sonra hem LET IT DIE’dan hem de Deathverse’den en ilginç olanı alıp yeni bir şeyler yapmaya karar verdik.”dedi.

Kısacası, bu bir rol yapma-keşfetme oyunu olacak ve hem işbirlikçi mod hem de “oyuncu-versus-oyuncu” modu olacak.

LET IT DIE’nin iyi yanları kullanılacak. Daha doğrusu, gelişimi için LET IT DIE temel alınacak.

Oyunun ne tür bir oyun olacağı konusunda Shin, hala aksiyon olduğunu doğruladı. Ayrıca projenin bir ekran görüntüsü de paylaşıldı.