Overwatch League Oyuncuları Primlerle Beraber 50 Bin Dolar Kazanacak!

Overwatch League Oyuncuları Primlerle Beraber 50 Bin Dolar Kazanacak!

Blizzard Oyuncularına Yılda 50 Bin Verecek!

Blizzard bu ayın başlarında yaklaşmakta olan Overwatch League’de yer alacak ilk yedi takımın şehirlerini ve sahiplerini açıkladı. Bugün, hangi oyuncuların katılmaya uygun oldukları ve bu işten neyi ne kadar bekleyebilecekleri de dahil olmak üzere bu takımların nasıl oluşturulacağı konusunda daha ayrıntılı bir görünüm ortaya koydu.

Ücretsiz acentelerin potansiyel havuzu, kelimenin tam anlamıyla Overwatch oynayan herkes için diyebiliyoruz. Yani sizlerde katılabilirsiniz. Blizzard, “30 milyondan fazla Overwatch oyuncusu (çoğunluğu yaşı oynamaya uygun olanlar) , Overwatch League için potansiyel serbest temsilciler olarak görülüyor” dedi. 

Diğer liglerden ve OWL olmayan takımlardan gelen oyuncular yeni lige katılabilecekler ancak ilgi çekici bir şekilde, Ligi’ndeki spor organizasyonlarına hepsi Overwatch ekibi olan Immortals, NRG ve Misfits dahil olmak üzere bazı Overwatch takımlarından oyuncular otomatik olarak kayıt olmayacak: OWL ekip oluşturma, muhtemelen mevcut herhangi bir listeden tamamen bağımsız olarak gerçekleşecek. 

Oyuncular takımlara 1 Ağustos – 30 Ekim tarihleri arasında girebilecekler , ancak Blizzard bu sistemin ilk sezona göre daha iyi olacağını kaydetti. Ayrıca ”Gelecek sezonlarda, sezon öncesi oyuncu kayıt süreci, kurulu bir ligin, takımlarının, oyuncularının ve taraftarlarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde güncellenecek “denildi. Oyunculara ikinci yıl uzatma opsiyonuna sahip bir yıllık garantili sözleşme verilecek ve yılda en az 50.000 dolar ödenecek. Ayrıca, sağlık sigortası ve emeklilik tasarruf planı da sağlanacak ve ödül parası gibi “takım performans bonusunun” en az yüzde 50’sini alacaklar.

Overwatch League’deki her takım en az altı oyuncu ve en fazla 12 oyuncu içerebilecek ve oyuncu uygunluğu açısından “bölge kilidi” yoktur: Bir oyuncu ligde yer almak için yasal gereklilikleri yerine getiriyorsa, istedikleri herkesle, beraber oynayabilir. Blizzard ayrıca sezon boyunca ekiplerin “Overwatch League tarafından belirlenen mesleki standartları karşılayacak” konut ve uygulama imkânları sağlamaları şart koştu.

Blizzard, hala sadece diğer ilgilenen kuruluşlarla “aktif görüşmelerde” olduğunu söyleyerek, Overwatch League’in ilk sezonunda kaç tane takımın oynayacağı hakkında bilgi vermedi. Ligin henüz kesin bir başlangıç tarihi de mevcut değil, ancak bu yılın ilerleyen günlerinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Blizzard Oyuncularına Yılda 50 Bin Verecek!