Overwatch Sezon 8, Bazı Değişikliklerle Şimdi PS4, Xbox One ve PC’de.

Overwatch Sezon 8, Bazı Değişikliklerle Şimdi PS4, Xbox One ve PC’de.

Overwatch‘ta başarılı olduğunuzu düşünüyorsanız bunu kanıtlamak için bir şansınız var. Rekabetçi Sezon yeniden başlıyor ama bazı farklılıklarla. 

Sezon 8 için beceri değerlendirme kısmında bazı değişiklikler yapıldı. Aynı takımdaki en yüksek ve en düşük yetenekli oyuncunun arasındaki fark 1000 SR (Bronz-Elmas), 500 SR (Master) ve 250 SR (Grandmaster) aralığına indirgendi.

Bu değişiklik, beceri derecelendirme sisteminin yüksek ve alçak uçlarındaki oyuncuların benzer yetenekli oyuncularla eşleşmelerini sağlamak için yapılmaktadır. Blizzard bir blog yazısında oyuncuların daha çok tatmin olmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. 

Overwatch Rekabetçi Oyunda yeniyseniz, yeteneklerinizi daha yoğun bir biçimde test edebileceğiniz bir mod olduğunun farkında olmalısınız. Her şeyden önce, oynayabilmek için level 25 olmanız gerekir ve oyuna katıldıkdıktan sonra 1 ile 5000 arasında olacak olan beceri derecenizi güvence altına almak için 10 yerleşim eşleşmesini tamamlamanız gerekir. Ayrıca size bir seviye (Bronz, Gümüş, Altın, Platin, Elmas, Master veya Grandmaster) atanır ve sezon boyunca performansınıza dayalı olarak yükselirsiniz.

Rekabetçi olarak kazananlar için ödüller bulunur. Bir sezonun sonuda platformunuzda ve bölgenizde ilk 500’e girerseniz özel bir oyuncu simgesi verilir.Ayrıca sezonun sonunda oynamaya bağlı olarak rekabetçi puanlar kazanırsınız. Rekabetçi Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC’de mevcuttur.

Kaynak: 1