Overwatch ve WoW Black Friday 2017 İndiriminde

Overwatch ve WoW Black Friday 2017 İndiriminde

Overwatch ve WoW Black Friday 2017 İndirimi

Overwatch ve WoW Black Friday 2017 İndirimi

Blizzard, her perakende ve video oyun yayıncısı gibi, Black Friday 2017 için bir satışa ev sahipliği yapıyor ve en popüler oyunların hepsinde indirimler sunuyor. Gözünüz; Heroes of the Storm’ları gibi yeni oyunlarda veya World of Warcraft gibi eski sürümlerde olsun, dikkate alınması gereken bir fiyat indirimi var. Blizzard Gear Store’dan bir takım şeyler almak isterseniz de yine indirimlerden yaralanabileceksiniz. Bu indirimler 27 Kasım’a kadar sürecektir.

İlk indirim Blizzard’ın yarı fiyatına önerdiği Overwatch’tır. Bu, Overwatch‘ın standart sürümünü 19,99 dolar karşılığında alabileceğiniz anlamına gelir. Bu arada, Overwatch: Game of the Year Edition 29,99 dolar karşılığında satılmaktadır ve 10 yağma kutusu, beş kahraman skini ve diğer Blizzard bayiliklerine dayanan oyun skinleri içerir.

World of Warcraft cephesinde, 9.99 dolarlık temel oyunu seçebilirsiniz. The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria ve Warlords of Draenor açılımları da her biri 9,99 ABD doları karşılığında satılıyor. Daha yeni World of Warcraft’ı arayan kullanıcılar: Legion genişlemesi 24,99 $ veya 44,99 dolara Digital Deluxe versiyonunu elde edebiliyor.

Heroes of the Storm oyununda ise; bundles, skinler, Kahramanlar, mountlar ve Stimpackler üzerine indirmler vardır. Legend Bundle, “Jaina, Li-Ming, D.Va, Muradin ve Diablo’nun birarada satın alınması” üzerine 3500 gems (yüzde 31’lik bir tasarruf) için satışa sunulacak. Bu pakette ayrıca “Abyssal Dreadlord Jaina, First Ascendant Templar Li-Ming, D.Va the Destroyer, Mauradin Marudin ve Nightmare Prime Evil Diablo.” için efsanevi skinleri bulunuyor.

Heroes of the Storm için skin paketleri de 900 Gems için mevcut olacak ve Oni Genji, Skeletal Raven Sylvanas, Dark Auriel, Blackrock Garrosh, Shadow Priestess Tyrande, Dark Seraphim Tyrael, Deadwalker Warmatron Cassia, Dominion Elite Agent Nova, Ashen Hellflame Nazeebo ve Black Grand Marshall Uthe’yi içerecek.

Kaynak: 1