Overwatch “Winter Wonderland 2018” Önümüzdeki Hafta Geliyor

Overwatch “Winter Wonderland 2018” Önümüzdeki Hafta Geliyor

Overwatch Winter Wonderland 2018

Overwatch Winter Wonderland 2018

Overwatch önümüzdeki hafta başlayan, ay boyunca ve Ocak ayında devam edecek olan yıllık “Winter Wonderland” etkinliğini başlatacak. Kısa bir video 11 Aralık-2 Ocak tarihleri arasını göstermekte.

Geçen sene Winder Wonderland etkinliği yeni bir patron dövüşü olan Brawl, Mei’s Yeti Hunt ve Mei’s Snowball Offensive Brawl’ın geri dönüşünü içeriyordu. Yeti Hunt, Evolve veya Friday the 13th oyunları gibi asimetrik bir çok oyunculu deneyim için, Yeti skininde beş kişilik takımları (tüm Mei) bir Winston ile karşı karşıya getirdi. Bu yıl, yeni bir Mei-tabanlı modun yanı sıra, önceki ya da her ikisinin geri dönüşü ile birlikte görebiliriz.

Herhangi bir yeni Overwatch sezonluk etkinliğinin gösteriminde yeni skinler olur. Bu yıllık etkinliklerin çoğu, kaçırmış olabileceğiniz eski skinleri ve yeni skinleri yakalamanızı sağlar. Geçen seneki Winter Wonderland’dan beri Overwatch, Brigitte, Wrecking Ball ve Ashe’yi ekledi. Bu üçünün etkinlikte skinlerinin gelme olasılığı yüksektir.

Ashe’nin yanı sıra Blizzard, Overwatch için büyük bir under-the-hood revizyonu başlattı. ABD ve Avustralya hükümetleri yağma sandıklarına yönelik soruşturmaları da göz önünde bulundurduğundan, yeni kozmetik elde etmek için merkezi mekaniği şu anda inceleniyor.