Overwatch: Yıldönümü Etkinliğinden Gelen Her Legendary Skin 2018

Overwatch: Yıldönümü Etkinliğinden Gelen Her Legendary Skin 2018

Overwatch: Yıldönümü Etkinliği Skinleri

Overwatch: Yıldönümü Etkinliği Skinleri

Blizzard’ın popüler kahraman nişancı oyunu Overwatch bu hafta ikinci doğum gününü kutluyor ve geliştirici Overwatch Anniversary etkinliği geri dönüşü ile kilometre taşını anıyor. Etkinlik, PS4, Xbox One ve PC olmak üzere artık tüm platformlarda devam ediyor ve oyuna yeni bir içerik getiriyor. Ama her zaman olduğu gibi, en heyecan verici ilaveler tüm yeni skinler.

Blizzard 11 yeni Legendary skinini Overwatch’a ekledi ve oyunun ikinci yıldönümü etkinliğine giden günlerde bnular ortaya çıktı. Tracer ve Soldier 76’nın yeni görünümlerine erken göz attık ama Doomfist, McCree ve Overwatch’un son kahramanı Brigitte de, diğer yeni kıyafetlerin alıcıları. Sonraki sayfalarda tüm yeni görünümlere göz atabilirsiniz.

Skinler, 60’tan fazlası yepyeni olan 190’dan fazla yıldönümü etkinliği içeren Yıldönümü Yağma Kutuları (Anniversary Loot Boxes)’nda elde edilebilir. Yıldönümü Etkinliği sırasında giriş yapan herkes, en az bir Legendary öğe içermesi garantilenen bir Yıldönümü Yağma Kutusunu ücretsiz alacak. Ek Yıldönümü Yağma Kutuları oyun oynayarak veya gerçek dünya parasıyla satın alınabilir.

Yeni skinlere ek olarak Blizzard, Petra adında yeni bir ücretsiz Deathmatch haritasını da tanıttı. Geliştirici ayrıca Overwatch Yıldönümü Etkinliği süresince Arcade’de tekrar oynamak için sezonluk dövüşler yaptı.

Etkinlik 11 Haziran’a kadar devam ediyor. Henüz oyunu satın almadıysanız ancak festivallere katılmakla ilgileniyorsanız, Blizzard çok yakında tüm platformlarda ücretsiz bir Overwatch haftasonu düzenleyecek. 25-28 Mayıs tarihleri arasında oyuncular, çeşitli modlarda kahramanların tam listesini ücretsiz olarak oynayabilecekler ve ücretsiz süre boyunca kazanılan yağma kutuları tüm oyuna aktarılabilecek.

Tracer Lightning Skin

Bastion Stealth Skin

Brigitte Shieldmaiden Skin

Doomfist Formal Skin

Junkrat Buccaneer Skin

Lucio Bitrate Skin

McCree Sherlock Skin

Orisa Forest Spirit Skin

Soldier 76 Venom Skin

Symmetra Magician Skin

Torbjorn Cybjorn Skin