Overwatch’ın Yeni Kahramanı Beklenildiği Gibi Değil

Overwatch’ın Yeni Kahramanı Beklenildiği Gibi Değil

Overwatch Hammond

Overwatch Hammond

Çok fazla tanıtım ve spekülasyondan sonra, Blizzard Overwatch için bir sonraki kahramanı ortaya çıkardı. Kısa tanıtım, mekanize bir topun ateşlenmesini gösterir. Sonra dışarıya sevimli küçük bir hamster çıkar. Ama çok sevimli! Ve ölümcül!

Bu, bir sonraki karakterin Winston‘a benzer bir başka canlı hayvan olacağı şeklindeki spekülasyonu doğrulamaktadır. Önceki ufak görüntüler, diğer çekimlerin arka planında dolaşan küçük hamster topunu göstermişti. Aynı zamanda Reddit kullanıcısının spekülasyonunu para konusunda haklıydı ve bir sonraki karakterin de Hammond the Hamster olduğunu ileri sürmüştü.

Blizzard, Hammond ile ilgili ayrıntıları yayınlamadı. Bu yüzden onun tam güç seti, Ultimate ve sınıfı hakkında daha fazla bilgi duymak için bekliyoruz. Son bir yama, Saldırı ve Savunma sınıflarını Damage olarak adlandırdı ve Symmetra‘yı bu sınıfa ayırdı. Hammond da bir Damage sınıfı üyesi olabilir.

Bu arada, yakında Sombra‘da büyük değişiklikler yapabiliriz. Lider tasarımcı Geoff Goodman, kısa bir süre önce, tüm oyun boyunca uygulandığı takdirde, güç seviyesinde büyük bir fark yaratabilecek bazı iç test değişikliklerini ortaya çıkardı.