Oyun Motoru ile Yapılan Oddworld: Soulstorm Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Oyun Motoru ile Yapılan Oddworld: Soulstorm Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm

Oddworld Inhabitants, Unity‘nin GDC açılış konuşmasında Oddworld: Soulstorm sinematiğinden gizlice bir bakış segilediler. Stüdyonun New ‘n’ Tasty‘nin devamı için kullandığı renderleme tekniklerini göstermek için kullanıldı. Ama oluşturma tekniklerini umursamıyorsanız, sizin için videoda yüksek hızlı bir tren takibi de var.

Soulstorm, New ‘n’ Tasty’in doğrudan bir devamı, kendisi de orijinal Abe’s Oddysee‘nin yeniden yapılmış halidir. Ama, orijinal devamı, Abe’s Exoddus‘un yeniden yapılanması değil; bu tamamen yeni bir oyun. Ancak bit ve parçaları ile hala tanıyabilirsiniz. Oddworld Inhabitants’den Peter Chapman’ın geçen sene söyledikleri şu şekildeydi:

“Soulstorm yepyeni bir oyundur. Bence bazı insanlar belki de bir miktar iyileşme bekliyorlar ama kesinlikle bundan daha fazlası. New ‘n’ Tasty etkinliklerinden sonra Abe ile olanların hikayesini anlatıyoruz. Bu yüzden bazı oyunlara ve belki de eski oyunlarımızı derinlemesine anlayanlara aşina olabilecek daha geniş hikaye öğelerinin bazılarını göreceğiz.”

Sinematik videonun nasıl bir araya getirildiğini bilmek istiyorsanız, Oddworld Inhabitants bunun için de bir video sundu.