Oyuncu, çıkış tarihinden bir hafta önce Dragon’s Dogma 2 diskini aldı ve neredeyse 4 saatlik oynanış videosunu paylaştı

Oyuncu, çıkış tarihinden bir hafta önce Dragon’s Dogma 2 diskini aldı ve neredeyse 4 saatlik oynanış videosunu paylaştı

Dragon’s Dogma 2 – yılın en çok beklenen oyunlarından biri ve bazı hayranlar onu bu yılın en iyi oyunlarından biri olarak bile adlandırıyorlar. Tabii ki, çoğumuz henüz onu elde edip denememiz gerekiyor. Ancak bazı şanslılar zaten kopyalarını aldı ve bazıları hatta oyunun geçişlerini çevrimiçi paylaşmaya karar verdiler.

Kullanıcı JustIchor, tam sürüm oyunu, demo değil, baştan sona oynayarak canlı yayın yaptı Twitch üzerinden. Spoilerlardan kaçınmayı umuyorsanız, bu Twitch hesabından uzak durmanız daha iyi olacaktır. Aynı şey, önümüzdeki birkaç gün içinde YouTube’da yayınlanacak tüm videolar için de geçerlidir.

Oyunun çıkışından uzun süre önce oynanan oynanışın yayınlanması şaşırtıcı değil. Bu neredeyse tüm büyük oyunlar için geçerlidir. JustIchor’un söylediğine göre, disk “Walmart’ta çalışan bir arkadaşı” tarafından satın alındı.

Oyun geçişlerinin kaydını yukarıda görebilir veya buradan bulabilirsiniz. Yayıncı PlayStation 5’te oynadı. Ona göre, savaş dışında performans oldukça iyiydi, ancak bir savaşta büyüler kullandığında performans düşüşü fark edildi.

Dragonʼs Dogma 2, 22 Mart’ta PC, Xbox Series X|S ve PS5 için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.