Oyuncular Alone in the Dark’ı Oldukça Soğukkanlı Karşıladı

Oyuncular Alone in the Dark’ı Oldukça Soğukkanlı Karşıladı

Dün, uzun yılların bekleyişi sonrasında, Alone in the Dark, ünlü hayatta kalma korku serisinin sekizinci oyunu ve tüm serinin yeniden başlatılması olan oyun, PC, PS5 ve Xbox Series için piyasaya sürüldü. Oyunu hafta sonuna kadar %10 indirimle satın alabilirsiniz – Steam’de 2205 ruble.

Oyuncuların Pieces Interactive stüdyosundan yeni projeyi tanıması oldukça soğuk geçti. Özellikle, Alone in the Dark için Valve servisinde iki yüzden fazla yorum var ve derecesi %73 civarında. Ana şikayetler: yetersiz optimizasyon ve hataların fazlalığı.

Ayrıca, oyun Steam’de çok düşük bir başlangıç yaptı. SteamDB verilerine göre, Alone in the Dark’ın piyasaya sürülmesinden sadece beş saat sonra aynı anda oynayan kişi sayısı 1600’ü geçmedi. Şu anda Steam’de oynanan oyuncu sayısında büyük bir düşüş var ve sadece bin kişi civarında.

Genel olarak, Mart 2024 oyun yayınları açısından zengin bir ay oldu, özellikle aksiyon-RPG hayranları için. Bu hafta üç büyük proje birden piyasaya sürülecek: 21 Mart’ta Horizon Forbidden West (PC) ve 22 Mart’ta Dragon’s Dogma 2 (PC, PS5, Xbox Series S/X) ile Rise of the Ronin (PS5).