Oyuncular, Tango Gameworks’e Desteklerini Göstererek Steam’de Hi-Fi Rush için Olumlu İnceleme Bombardımanı Yapıyor

Oyuncular, Tango Gameworks’e Desteklerini Göstererek Steam’de Hi-Fi Rush için Olumlu İnceleme Bombardımanı Yapıyor

Yıllardır bilinen bir gerçek var: inceleme bombalama, kullanıcıların elinde son derece gösterişli bir araçtır, ancak pozitif bir şekilde uygulanma sıklığını ne kadar gördük? Şu anda Steam’deki Hi-Fi RUSH ile aynı şey oluyor.

Tango Gameworks’ün kapanacağı duyurulduktan sonra, oyuncular Hi-Fi RUSH hakkında son derece olumlu bir inceleme bırakmanın geliştirici ekibi teşekkür etmenin iyi bir yolu olduğuna karar verdiler.

Aynı zamanda bu orijinal inceleme bombalama türü, Microsoft’a son derece yetenekli bir stüdyo kaybettikleri konusunda açıkça bildirmenin en iyi yoludur.

Şu anda olumlu incelemeler pek fazla değil – sadece beş yüzden biraz fazla sayıda, ancak bu hızla yayılabilecek bir eğilimdir, özellikle sosyal medyadaki dedikodu sayesinde, en az bir kere olumlu bir mesaj ile protesto çağrıştırıcı olmuştur.

Kuşkusuz, Microsoft’un dört stüdyosunun kapanacağı duyurusu, Redmond şirketinin imajına büyük darbe indirecektir. Son yıllarda yapılan çeşitli satın almalar nedeniyle, iç stüdyolardaki ekiplerin koşullarının daha iyi hale geleceği ve projenin bütçesinden veya pazar popülaritesinden endişe etmeden işlerini yapabilecekleri düşünülmüştü.

Ancak görünüşe göre perde arkasında bir şeyler değişti ve zorlu ve pahalı Activision Blizzard’ın satın alınmasının ardından stüdyo kapatmaları ve kısaltmalar başladı.