Palworld geliştiricileri acilen yeni çalışanlara ihtiyaç duyuyor

Palworld geliştiricileri acilen yeni çalışanlara ihtiyaç duyuyor

Palworld geliştiricileri Pocketpair şirketine acil olarak çalışanlara ihtiyaç duyuyor. Stüdyo, oyunları Palworld’ün şaşırtıcı başarısıyla mücadele ettiğini belirtti. Oyun sunucularını sürdürmek için aylık yaklaşık yarım milyon dolar harcandığı için ek personel kritik derecede önemli hale geldi.

Boş pozisyonun tanımı ve başvurulabilecek yer hakkında tweet’ler gönderdiler. Sunucuları bakımı, hataları düzeltme ve oyuncu ihtiyaçlarını karşılamak için daha fazla çalışana ihtiyaç duyuluyor. Çevrimiçi oyuncu sayısı ne kadar fazlaysa, stüdyo o kadar kötü görünüyor. Stüdyo küçük olduğu için personel sayısını artırmaları gerekiyor.

Palworld oyunu büyük bir popülarite kazandı: piyasaya sürülmesinin ardından 2 haftadan az bir sürede Steam ve Xbox’ta 19 milyondan fazla oyuncuyu topladı. Steam’deki aynı anda oyuncu sayısı biraz düşse de, Palworld platformdaki en popüler oyunlardan biri olarak kalmaya devam ediyor, sadece Counter-Strike 2’nin gerisinde kalıyor. Pocketpair için bu kadar büyük bir oyuncu kitlesini yönetmek oldukça zorlu bir görev haline geldi.

Stüdyo aktif olarak ekibine insanlar arıyor, özellikle planlama ve tasarım deneyimine sahip olanları. Herhangi bir motor üzerinde çalışma deneyimine sahip adaylar başvuruda bulunmaları önerilir, çünkü Pocketpair bu tür deneyime sahip çalışanlara acil bir şekilde ihtiyaç duyuyor.