Palworld oyuncuları patronları yakalamanın bir yolunu buldular ve onları takımlarına ekliyorlar.

Palworld oyuncuları patronları yakalamanın bir yolunu buldular ve onları takımlarına ekliyorlar.

Palworld’de birçok etkinlik bulunmakla birlikte, oyunun asıl amacı, Palar olarak adlandırılan yararlı varlıkları yakalamak ve patronlarla savaşmaktır. Pocketpair stüdyosundan geliştiricilerin tasarımına göre, oyuncular, takımlarına daha güçlü Palar ekleyerek ve tüm patronları yenerek oyun içinde gelişmelidir. Bu mantığı biraz ihlal etmek, oyunu önemli ölçüde kolaylaştırmaktadır ve tek ihtiyacınız olan şey, sadece patronlardan birini yakalamaktır.

Palworld oyuncuları son günlerde, oyunun patronlarından birini sadece yakalamakla kalmayıp, onu takımlarına ekleyerek ve savaşta kullanabilme imkanı buldukları eğlenceli bir keşif yaptılar. Bu yöntemi başarıyla Zoi ve Grizbolt ile birlikte, oyunun başlangıcında, Syndicate Rein’in kulesinde savaşmanız gereken bir patron ve onun ortağı Pal olarak yeniden oluşturmayı başardılar.

Patronu takımınıza eklemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir:

  1. HERHANGİ BİR YERDE KOYULMAMASI GEREKEN OLUMLU ŞEYLER İÇİN BASTIRIN!
  2. Hızlıca Syndicate Rein’in kulesine gidin ve patronla savaşın.
  3. Zoi ve Grizbolt’a saldırmayın.
  4. Kulede görünen PIDF korucularından kaçın, sizi takip etmeleri ve Grizbolt’a ateş etmelerini sağlayın.
  5. Grizbolt’un onlardan ateş yemeyi bırakıp aniden dönmesi ve size saldırmayı bırakması durumunda, ona bir Pal topu atın.

Bundan sonra, tahmini “yakalama yüzdesi” nin hala% 0 seviyesinde kaldığını göreceksiniz çünkü oyun bu özelliği içermiyor. Bununla birlikte, yukarıda anlatılan yöntem çalışacaktır ve bir süre sonra Zoi ve Grizbolt’u başarıyla yakalayacaksınız. Daha sonra onları takımınıza ekleyebilir veya sadece envanterinizde tutabilirsiniz. Takımınızdaki patron, toplamda 30.000’den fazla sağlık puanı ve tüm aktif yeteneklere sahiptir. Elle işlem, odun kesme, taşıma ve elektrik üretimi için kullanılabilir, ancak savaş için daha iyi kullanmak en iyisidir.